![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој ПЦ је радио на фином пријатељу кући, донесе га кући и постављен. Сада је не радити. Траје заувек то чизма; фреезес онда полако инча уз КСП учитава на траци, а затим, након 3-6 минута учитавање моје десктоп. Ако кликнем на било шта узима 15-30 + секунди за одговор. Сигурно не знате за ХДД, псу, РАМ, Перипхиалс, јер сам све проверити помоћу других рачунара. Не могу проверити ЦПУ или МоБо Цвако јер знам користи АМД цхипсет. Мој Спецификације: Интел е4600 2.2гхз ЕВГА 650и Ултра (МоБо) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли било што скинути на Ваш рачунар у пријатеље кући? било из нет, или из неког другог рачунара? јер ако све иде врло споро, она може бити штетне садржаје, а нарочито ако то догоди одједном. Међутим то није деффинатлы злонамерних програма, покушајте са гледањем кроз ове две теме, у том реду, и следећи упутства, надамо се да ће га разврстати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Апсолутно глупо питање: Шта је то температура на дан кад сте га донели кући?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| шта би да морам односити на било шта? прегрејавања ако је било би супер поновног не иде споро, али то не звук попут лоших малеуаре проблум мени
| |||
| |||
| Да, то је разлог зашто сам усмерен на оне стицкыс ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда испробали реформатизовати. Или поправку инсталирате.
|
| |||
| |||
| или доћи зло да вам помогну, иако ако је његов малеуаре он не звук попут лоших проблум |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'исто тако ће скок на вирус / штетних садржаја / спыуаре проблем.
| |||
| |||
| само пост потпуно нови тхреад о томе у одељку вируси и зло ће ти рећи шта да мислим Тхереса приљепљив постоји једна која каже шта треба да учини да пратите и фаст све логове у нови тхреад зло и сачекајте да вам помогну |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Погрешна РАМ-а! Мобо мртав? | триатхлетероб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2. Јул 2009 10:38 |
| Помоћ мој пц умире искључен. | тоцак | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 4 децембар 2008 16:09 |
| Детекција Мобо / Хард диск поссиблы мртав? Молимо потребна помоћ | па12адокс | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 6 новембар 2008 15:11 |
| Смрт Харддривес, Мобо, етц | Полкигтры | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 18 јануар 2008 12:42 |
| Да ли је мој МОБО ЦПУ или мртви? | хоангзах | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 3 октобар 2007 08:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |