![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер працював штрафу в будинку одного, приніс її додому і створені. Зараз вона не працює. Бере назавжди багажника; замерзає потім повільно дюйма уздовж бару на завантаження XP, то після 3-6 хвилин навантаження моєму робочому столі. Якщо я натискаю на всі + займає 15-30 секунд, щоб відреагувати. Точно знаю, НЕ HDD, БП, пам'ять, Periphials, тому що я перевірив усі з використанням інших комп'ютерів. Я не можу перевірити процесор або MoBo, тому що все я знаю, використовує чіпсет AMD. Мої характеристики: Intel E4600 2.2GHz EVGA 650i Ultra (MoBo) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви що-небудь завантажити на свій комп'ютер в будинку друзів? або від мережі, або з іншого комп'ютера? тому що, якщо все йде дуже повільно, він може бути шкідливим, особливо якщо це відбувається раптово. Однак це не deffinatly шкідливих програм, спробуйте подивитися через ці дві теми, в цьому порядку, і, дотримуючись інструкцій, можна сподіватися, що будуть розбиратися.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Абсолютно безглузде запитання: яка температура була в день її привезли його додому?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| що б це ставитися до чого? якщо воно було перегріву було б відновлення не буде супер повільний, але це звучить як погана problum maleware мені
| |||
| |||
| Так, саме тому я дав вказівку, щоб ці stickys ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, спробувати переформатувати. Або ремонту установки.
|
| |||
| |||
| або отримати зла, щоб допомогти вам, хоча, якщо його maleware це звучить як погана problum |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також я збираюся стрибати на вірус / Malware / Spyware проблема.
| |||
| |||
| просто опублікувати нові потоки про це в розділі віруси і зла скаже вам, що я думаю Theres липким, що там говориться, що робити випливає, що і після всіх журналів в новому потоці і чекати зла, щоб допомогти вам |