![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Напоследък, когато са онлайн игра FPS, компютъра ми е трясък много. Преди това отидох да погледна моя BIOS и забелязах, че моята памет времето е конфигуриран да 5-7-7-20. Моята памет е оценени за 5-5-5-15. Трябва ли да си сменя BIOS настройки, за да съответстват на моите памет времето?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако не сте overclocking бих го за авточасти.
|
|||
|
|||
|
Така играя наоколо с времето е за overclocking?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Задаване на клиенти "на това, което на RAM производителят на кутията, толкова дълго, тъй като напрежението е същата, трябва да се оправи. Той няма да направи много за разлика така или иначе tbqh.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Звучи добре:)
Какво текущата ми проблем е (имам този проблем от доста време - Направих друга публикация на този някъде преди един месец за computerJuice) е, че компютъра ми е трясък, когато аз съм играят игри. Моята памет (OCZRPR10664GK OCZ жетваря 1066 DDR2 2X2Gb) е предполагам, да се пуска по 2,15 волта с 5-5-5-15 времето. Моят BIOS подразбиране е фиксирана на 1,80 волта при 5-7-7-20. Промених я моята памет изисквания, но компютъра ми започна замразяване в рамките на няколко минути в Left4Dead. Започнах deceasing на напрежението, с нарастване на -0,02 волта. Аз съм в момента съм на 1,96 волта и вече може да продължи ~ 30 минути в Left4Dead. Това, което сте забелязали, че когато ми напрежение е определена по-горе 2,00 ми цялата система ще се разбием (т.е. в моя компютър ще се замразява и аз ще трябва да извършите сила рестартирате от задържате бутона на захранването в моя случай). Когато моят напрежението е под 2,00, моята игра просто ще блокира и не мога ALT + CTRL + DEL и края на процеса. В допълнение, системата ми изглежда да е по-стабилен, когато ми е по-ниско напрежение. Това предполага да се случи? Аз съм в момента с молба за помощ относно OCZ Техническа поддръжка форума, но бих искал да получа второ и трето мнение. Техническа помощ каза, че е възможно, че моят съвет е изпращането на повече напрежение в моята памет, която да посоча (I поиска тя да изпрати 2,00 волта, а тя изпраща 2,10 волта). Това обяснение звучи малко странно за мен. |
|
|
|||
|
|||
|
Да, това е много странно, че ако нещо може да бъде по-ниска * * дължи на феномен наречен vdroop. Аз ще поема OCZ не знае това, което говорите, аз вече не разполагат с много вяра в тях, като компания.
Аз ще опитам BIOS проверява за актуализации и reflashing на BIOS. Ако паметта е да се loosened и с по-ниско напрежение да работи правилно и сте в текущата BIOS просто RMA че RAM.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Просто накрая се върна към моя дилър и ги замени моята памет за свободно (тя не успя Memtest). След като аз имам нова памет на мястото, аз си актуализиран BIOS и се завтече Memtest и тя мина!
Отидох да играя някои Left4Dead, но след това започнах да се някои наистина развълнуван графика и компютъра ми ще се замразява за няколко секунди в даден момент. |
|
|
|||
|
|||
|
Замразяването е известен проблем - опитайте mat_queue_mode 0 в конзолата.
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря. Опитах се, че и тя работи! Игра за един час и не катастрофата:)
Просто се чудех, какво прави този код, влизащи направя? |
|
|
|||
|
|||
|
L4D има някои проблеми с мулти-ядрото threading синхронизация, че тя просто се ограничава до една сърцевина. В случай че не виждам спад в FPS процесора, освен ако не е древна.
|