menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Načasování Otázky

Reply

Thread Nástroje
Old 15.prosince 2008, 15:51
Člen Skupina

Default Načasování Otázky

V poslední době, když jsem byl on-line hraní FPS, můj počítač byl shazovat hodně. Dříve jsem šel se podívat na můj BIOS a zjistili, že moje paměť časování 5-7-7-20 nakonfigurován tak, aby byl. Moje paměť je hodnocen na 5-5-5-15. Mám změnit svoje nastavení BIOSu, aby odpovídaly mým časování pamětí?
Old 15.prosince 2008, 15:53
Administrátor Skupina

Pokud si nejste přetaktování bych nastavit na auto.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15.prosince 2008, 23:02
Člen Skupina

Takže hrát s načasování je pro přetaktování?
Old 15.prosince 2008, 23:21
Dárce Skupina

Nastavení doba na to, co se RAM výrobce na krabičce, tak dlouho, dokud napětí je stejná, by měl být v pořádku. To není velký rozdíl v obou směrech tbqh.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 16.prosince 2008, 10:38
Člen Skupina

Zní to dobře:)

Co je můj současný problém (mám tento problém chvílicasu - jsem jiné místo tohoto někde před měsícem na computerJuice) je, že můj počítač je shazovat, když jsem hraní her. Moje paměť (OCZRPR10664GK OCZ žnec 1066 DDR2 2X2Gb) je Předpokládám spustit na 2,15 voltů s časování 5-5-5-15. Moje BIOS výchozí byla stanovena na 1,80 voltu na 5-7-7-20. Změnil jsem to na můj paměťové nároky, ale můj počítač začal mrazu během několika minut do Left4Dead. Začal jsem deceasing napětí, které přírůstcích -0,02 voltů. Já jsem v současné době jsem na 1,96 voltu a já si nyní mohou trvat ~ 30 minut v Left4Dead.

Co jsem si všiml, že když je moje napětí je nastaven na výše 2,00, můj celý systém se zhroutí (tj. počítač by mrazem a budu muset provést restart platnost držením dolů vypínače na můj případ). Při mé napětí je nižší než 2,00, moje hra bude jen pád a já si CTRL + ALT + DEL a na konci procesu. Navíc můj systém se zdá být stabilní, když mé napětí je nižší. Předpokládám, aby se toto stalo?

Já jsem v současné době žádají o pomoc na OCZ tech podporu fóra, ale chtěl bych získat druhé a třetí stanovisko. Technická podpora řekl, že je možné, že moje deska je posílání více napětí na mé paměti, že jsem specifikovat (I požádá ji odeslat 2,00 voltů, ale posílá 2,10 voltu). Toto vysvětlení zní trochu divně se mnou.
Old 16.prosince 2008, 20:03
Dárce Skupina

Jo, je to velmi divné, protože se domnívá, pokud vůbec něco může být nižší * * vzhledem k jevu vyzval vdroop. Já bych předpokládat OCZ nemá ponětí, co to mluvíš, já už nemají moc víry v nich jako společnost.

Chtěl bych zkusit BIOS pro kontrolu aktualizací a reflashing BIOS. Pokud je paměť má být uvolněný a s nižším napětím, aby fungoval správně, a že jste v současné BIOS právě RMA že RAM.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 19.prosince 2008, 11:08
Člen Skupina

Právě jsem skončil vrací na můj dealer a nechal nahradit mé paměti zdarma (nepodařilo Memtest). Jakmile jsem dostal své nové místo v paměti, jsem aktualizováno můj BIOS a běžel Memtest a přešel!

Šel jsem hrát některé Left4Dead, ale pak jsem začal jak se někteří opravdu rozvlněný grafika a můj počítač by zmrazit na několik sekund na čas.
Old 19.prosince 2008, 16:42
Dárce Skupina

Zmrazení, co se o známý problém - zkuste mat_queue_mode 0 do konzole.
Old 19.prosince 2008, 17:48
Člen Skupina

Děkujeme vám. Zkoušel jsem to a vyšlo to! Hrál na hodinu a žádné zhroucení:)

Jen přemýšlím, co do takového kód dělá?
Old 19.prosince 2008, 18:13
Dárce Skupina

L4D má nějaké problémy s multi-threading, synchronizace jádro, které se omezuje jen na jedno jádro. By neměl vidět žádný pokles FPS, pokud váš procesor je prastaré.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Některé problémy s mým PSU xZoDiACx Případy & Napájecí zdroje 8 28. května 2009 08:25
Časování RAM - 8GB z GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 a 4-4-4-12 Razer Procesory, základní desky & RAM 6 17. května 2009 05:32
VPN problémy metzy75 Sítě, Modemy & VoIP 3 30. října 2008 16:36
Mám problémy! urmaserendipity85 Obecné Software Chat 2 28. prosince 2007 12:48
Potřebujete pěkný časování / plánování programu andrewanimation Obecné Software Chat 4 23. října 2007 14:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.