![]() |
|
| |||
| |||
| Τον τελευταίο καιρό, όταν Παίζω online FPS, ο υπολογιστής μου έχει συντριβή πολλά. Νωρίτερα, πήγα να ρίξω μια ματιά στο BIOS μου και παρατήρησα ότι η χρονική συγκυρία η μνήμη μου έχει ρυθμιστεί να 5-7-7-20. Μνήμη μου σχεδιάζεται για 5-5-5-15. Πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις του BIOS μου να ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα μνήμη μου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν είστε overclocking θα είναι ρυθμισμένο σε Αυτόματο.
| |||
| |||
| Έτσι, παίζουν με το χρονοδιάγραμμα για overclocking; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ρύθμιση οι χρόνοι σε ό, τι ο κατασκευαστής RAM έχει στο κουτί, στο βαθμό που η τάση είναι η ίδια, θα πρέπει να είναι εντάξει. Δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά σε δύο tbqh τρόπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ακούγεται καλό:) Ποιο σημερινό πρόβλημα μου (είχα αυτό το πρόβλημα για πολύ λίγο - έκανα άλλη θέση από αυτή κάπου πριν από ένα μήνα για computerJuice) είναι ότι ο υπολογιστής μου είναι συντριβή, όταν παίζω παιχνίδια. Μνήμη μου (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1066 DDR2 2X2GB) είναι υποθέτει να τρέχει σε 2,15 βολτ με 5-5-5-15 χρονοδιάγραμμα. BIOS προεπιλογή μου ορίσθηκε σε 1,80 volts σε 5-7-7-20. Μου άλλαξε τις απαιτήσεις μνήμη μου, αλλά ο υπολογιστής μου άρχισε κατάψυξης μέσα σε λίγα λεπτά σε Left4Dead. Ξεκίνησα deceasing την τάση, με αυξήσεις των -0,02 βολτ. Είμαι σήμερα είμαι σε 1,96 βολτ και μπορώ τώρα να διαρκέσει για ~ 30 λεπτά σε Left4Dead. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν τάση μου έχει οριστεί σε πάνω από 2.00, ολόκληρο το σύστημα μου θα συντριβή (δηλαδή τον υπολογιστή μου θα παγώσει και θα πρέπει να γίνει μια δύναμη επανεκκίνηση κρατώντας πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για την δική μου περίπτωση). Όταν η τάση μου είναι κάτω από 2.00, το παιχνίδι μου θα είναι ακριβώς συντριβή και μπορώ να ALT + CTRL + DEL και στο τέλος της διαδικασίας. Επιπλέον, το σύστημά μου φαίνεται να είναι πιο σταθερό όταν τάση μου είναι χαμηλότερος. Είναι αυτό ας υποθέσουμε ότι για να συμβεί αυτό; Είμαι σήμερα ζητούν βοήθεια για την OCZ τεχνολογίας φόρουμ υποστήριξης, αλλά θα ήθελα να πάρετε μια δεύτερη και τρίτη γνώμη. Τεχνική υποστήριξη είπε ότι είναι δυνατόν το εν λόγω τμήμα μου στέλνει περισσότερο τάση στη μνήμη μου ότι διευκρινίζουν (ζητώ να στείλει 2,00 βολτ, αλλά στέλνει 2,10 βολτ). Αυτή η εξήγηση ακούγεται λίγο παράξενο για μένα. |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι πολύ παράξενο, εξετάζοντας αν κάτι θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη * * οφείλεται σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται vdroop. Θα ήθελα να αναλάβει OCZ δεν έχει ιδέα τι μιλάμε για, έχω ήδη δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά ως εταιρεία. Θα προσπαθήσω έλεγχο για ενημερώσεις του BIOS και reflashing το BIOS. Εάν η μνήμη πρέπει να λυθεί και με χαμηλότερη τάση να λειτουργήσει σωστά και είστε σε μια τρέχουσα BIOS ακριβώς RMA ότι η μνήμη RAM.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Εγώ μόλις έληξε μέχρι την επιστροφή στις αντιπρόσωπο μου και τους είχε αντικαταστήσει τη μνήμη μου δωρεάν (παρέλειψε Memtest). Μόλις πήρα νέα μνήμη μου στη θέση του, εγώ ενημερωμένο BIOS μου και έτρεξε Memtest και πέρασε! Πήγα να παίξει μερικά Left4Dead, αλλά στη συνέχεια άρχισε να πάρουν κάποια πραγματικά διακοπές γραφικά και ο υπολογιστής μου θα παγώσει για μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά. |
|
| |||
| |||
| Το πράγμα δέσμευση είναι ένα γνωστό ζήτημα - δοκιμάστε mat_queue_mode 0 στην κονσόλα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ. Το δοκίμασα και αυτό έλυσα! Έπαιξε για μια ώρα και δεν crash:) Απλά αναρωτιέμαι, τι κάνει εισέρχονται στην εν λόγω κώδικας να κάνω; |
|
| |||
| |||
| L4D έχει μερικά προβλήματα με multi-core threading συγχρονισμού, που περιορίζει απλώς σε έναν πυρήνα. Σε περίπτωση που δεν βλέπω καμία μείωση των FPS CPU Αν δεν σας είναι αρχαίο.