![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U posljednje vrijeme, kada sam se igrajući online FPS, moje računalo je pad sustava puno. Ranije, JA je otišao to pogledati moj BIOS i primjetio da je moj memory timing je konfiguriran tako da 5-7-7-20. Moj memorija za ocijenjeno 5-5-5-15. Trebam li izmijeniti moje postavke BIOS-a da odgovara mom memory timing? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako niste overclocking bih ga postaviti na automatsko.
| |||
| |||
| Tako je igranje okolo sa vremenom je za overclocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postavljanje je vrijeme da se što je RAM proizvođač ima na kutiji, sve dok je isti napon, trebali bi biti u redu. To neće učiniti mnogo razlika ili način tbqh.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro:) Što moj trenutni problem je (sam imao taj problem na vrlo malo - sam napravio još jedan post tog negdje prije mjesec dana computerJuice) je da je pad sustava moj računalo kad sam igranje igara. Moj memorije (OCZRPR10664GK OCZ žetelac 1066 DDR2 2X2Gb) Pretpostavljam da je trčanje na 2,15 volts sa 5-5-5-15 timing. Moj BIOS default bila postavljena na 1,80 volts na 5-7-7-20. Promijenila sam ga u moje memorijske zahtjeve, ali moj računalo zamrzava počeo u roku od nekoliko minuta u Left4Dead. Počela sam deceasing napona po koracima od -0,02 volts. Ja sam trenutno na 1,96 volts i ja sada mogu trajati 30 minuta u ~ Left4Dead. Što sam primijetila je da kada mi je postavljena na napon iznad 2,00, moj cijeli sustav će crash (tj. moj računalo će zamrznuti a ja bi morao izvršiti snagu restart by holding down moć gumb na mom slučaju). Kada je moj napona ispod 2,00, moje igra će samo razbiti se i ja mogu CTRL + ALT + DEL i kraj procesa. Osim toga, moj sistem čini se da je stabilniji napon kada mi je niža. Pretpostavljam da je ovo dogodilo? Ja sam trenutno tražeći pomoć na OCZ tech support forum, ali bih voleo da bi dobili druge i treće mišljenje. Tehnička podrška je rekao da je moguće da je moj odbora šalje više napona u moje memorije da sam odrediti (Pitam ga poslati 2,00 volts ali šalje 2,10 volts). To objašnjenje zvuči malo čudno za mene. |
|
| |||
| |||
| Da, to je vrlo čudno, s obzirom na to, ako ništa može biti niža * * zbog fenomen zvan vdroop. Ja bih pretpostaviti OCZ nema pojma šta oni pričaju, ja već nemate puno povjerenje u njih, kao tvrtka. Ja bih probati ček za BIOS nadogradnje i reflashing BIOS. Ako je memorija mora biti loosened i sa nižim naponom kako bi ispravno funkcionirao i da ste na trenutni BIOS samo da RMA RAM.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Upravo sam završio Vraćajući u moje dealer i imao ih zamijeniti moju memoriju za besplatni (to nije Memtest). Kada sam dobio novu memoriju u moje mjesto, ja ažuriraju moj BIOS i ran Memtest i to prošlo! JA je otišao to igra neki Left4Dead, ali onda sam počeo uzimajući neki stvarno naletima grafike i moj računalo bi zamrznuti za nekoliko sekundi odjednom. |
|
| |||
| |||
| The zamrzavanje stvar je poznata tema - pokušajte mat_queue_mode 0 u konzoli.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hvala. JA pokušao Internet i Internet izrađen! Igrao za sat i ne razbiti se:) Jednostavno pitate, što čini da unosom kod? |
|
| |||
| |||
| L4D ima nekih problema sa multi-core Threading sinkronizacija, da ga ne ograničava samo na jednu jezgru. Ne bi trebao vidjeti nikakve pad FPS ako vaš CPU je drevna.