![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה כאשר הייתי משחק מקוון FPS, המחשב שלי כבר הרבה crashing. לפני כן, הלכתי תסתכל על ה-BIOS שלי ושמתי לב תזמון הזיכרון שלי היה מוגדר ל 5-7-7-20. הזיכרון שלי הוא מדורג ל 5-5-5-15. האם עלי לשנות את הגדרות ה-BIOS כדי להתאים את תזמון זיכרון? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה לא overclocking הייתי מגדיר את זה אוטומטית.
| |||
| |||
| אז ששיחק עם סביב עיתוי מיועד overclocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הגדרת timings למה את יצרנית זיכרון RAM יש על התיבה, כל עוד הוא אותו מתח, צריך להיות בסדר. זה לא לעשות הרבה הבדל בכל מקרה tbqh.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| נשמע טוב:) מה הבעיה הנוכחית שלי (יש לי בעיה זו עבור די הרבה זמן - אני עשיתי אחרת לכתוב זה איפשהו לפני חודש ב computerJuice) זה המחשב שלי הוא crashing כאשר אני משחק משחקים. הזיכרון שלי (OCZRPR10664GK OCZ DDR2 2X2Gb ריפר 1066) הוא אמור לפעול בשעה 2.15 volts עם תזמון 5-5-5-15. אזור ברירת המחדל של ה-BIOS נקבע בשעה 1.80 volts ב 5-7-7-20. שיניתי את זה הזיכרון שלי, אבל דרישות המחשב שלי התחיל הקפאה בתוך כמה דקות לתוך Left4Dead. התחלתי את deceasing בהדרגה על ידי מתח של -0,02 volts. אני כרגע בבוקר בשעה 1.96 volts ואני יכול כעת האחרון ל ~ 30 דקות Left4Dead. מה אני כבר שם לב שכאשר היא שלי וולטג מוגדר מעל 2.00, את כל המערכת לקריסה (כלומר המחשב שלי היה להקפיא והייתי צריך לבצע הפעלה מחדש בכוח על ידי לחיצה רצופה על מתג ההפעלה על המקרה שלי). כאשר אזור וולטג מתחת 2.00, המשחק שלי יהיה רק לקרוס ואני יכול CTRL + ALT + DEL או לסיים את התהליך. בנוסף, המערכת שלי נראית יותר יציבה כאשר שלי מתח נמוך. האם זה אמור לקרות? אני כרגע לבקש עזרה על OCZ פורום תמיכה טכנית, אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת שנייה ושלישית. תמיכה טכנית, אמר כי קיימת אפשרות כי אזור Board שולח יותר מתח הזיכרון שלי, כי אני קובע (אני שואל את זה כדי לשלוח 2.00 volts אך היא שולחת 2.10 volts). הסבר זה נשמע קצת מוזר לי. |
|
| |||
| |||
| כן, זה מאוד מוזר, בהתחשב אם דבר זה עשוי להיות נמוך יותר * * בשל תופעה הנקראת vdroop. הייתי מניח OCZ אין לו מושג על מה הם מדברים, כבר אין לך הרבה אמון בהם כחברה. אני ינסה לבדוק אם קיימים עדכוני BIOS ו reflashing את ה-BIOS. אם הזיכרון צריך להיות משוחררים ועם מתח נמוך יותר על מנת לעבוד כהלכה, ואתה על ה-BIOS הנוכחי רק RMA כי ראם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני רק הולך למעלה הסתיים לראש שלי סוחר והיה לו להחליף את זיכרון אותם בחינם (הוא נכשל Memtest). ברגע שלי יש לי זיכרון חדש במקום, אני עדכון ה-BIOS שלי וברח Memtest והיא עברה! הלכתי לשחק קצת Left4Dead, אבל אז התחלתי לקבל כמה באמת קטוע גרפיקה המחשב שלי היה להקפיא למשך כמה שניות בכל פעם. |
|
| |||
| |||
| הקפאה של דבר היא בעיה מוכרת - נסה mat_queue_mode 0 ב Console.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| תודה. ניסיתי את זה וזה עובד! שיחק במשך שעה ולא לקרוס:) רק תוהה, מה זה הזנת קוד לעשות? |
|
| |||
| |||
| L4D יש קצת בעיות עם ריבוי ליבות תברוג סנכרון, כי רק מגבילה אותה לאחת הליבה. האם אין לראות כל ירידה FPS CPU, אלא אם הוא העתיק.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה בעיות עם PSU | xZoDiACx | מקרים & ספקי כוח | 8 | -28 במאי 2009 08:25 |
| זיכרון RAM עיתוי - 8Gb של GeIL דרקון שחור RAM - 5-5-5-15 או 4-4-4-12 | Razer | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | -17 במאי 2009 05:32 |
| VPN נושאים | metzy75 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 אוקטובר 2008 16:36 |
| אני נתקל בבעיות? | urmaserendipity85 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 דצמבר 2007 12:48 |
| צריך יפה תזמון / תזמון התוכנית | andrewanimation | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 23 אוקטובר 2007 14:37 |
| שרשרת כלים | |
| |