mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Laikas Aktualijos

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 15, 2008, 15:51
Narys

Pastaruoju metu, kai man buvo žaisti online FPS, mano kompiuteris buvo kritimo aikštelė. Anksčiau aš pažvelgti į mano BIOS žiūrėti ir pastebėjau, kad mano atminties laikas buvo suderintas su 5-7-7-20. Mano atmintis yra vardinė 5-5-5-15. Ar galiu pakeisti savo BIOS nustatymus, kad atitiktų mano atmintyje laiko?
Old Gruodis 15, 2008, 15:53
Administrator Grupė

Jei nesate įsijungimas norėčiau jį į automobilį.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 15, 2008, 23:02
Narys

Taigi žaisti aplink su laiko skirta įsijungimas?
Old Gruodis 15, 2008, 23:21
Donorų grupės

Setting laikus, kokia RAM gamintojas ant lango tol, kol įtampa yra tokia pati, turėtų būti bauda. Jis nebus padaryti daug skiriasi nors būdu tbqh.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 16, 2008, 10:38
Narys

Skamba gerai:)

Ką mano problema šiandien yra (turėjau šią problemą gana o - Aš padariau kitas šio kažkur prieš mėnesį post computerJuice) yra tai, kad mano kompiuteris genda, kai aš esu žaidimų. Mano atmintis (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1.066 DDR2 2x2GB) yra manyti, kad važiuoti 2,15 voltų su 5-5-5-15 laiko. Mano BIOS nutylėjimą buvo nustatyta 1,80 V esant 5-7-7-20. Pakeičiau jį į savo atminties reikalavimus, bet mano kompiuteris pradėjo šaldymo per kelias minutes į Left4Dead. Pradėjau deceasing įtampos dydžiais nuo -0,02 voltų. Šiuo metu aš esu bent 1,96 V o dabar galiu trunka ~ 30 minučių Left4Dead.

Ką aš pastebėjau, kad kai mano įtampa yra nustatyti pirmiau 2.00, man visai sistemai bus gedimų (ty mano kompiuteris bus įšaldyti ir aš turiu atlikti jėgos paleisti, laikykite nuspaudę mygtuką maitinimo mano atveju). Kai mano įtampa yra mažesnė nei 2,00, mano žaidimas bus tik avarijos ir galiu ALT + CTRL + DEL ir pabaigos procesą. Be to, mano sistema atrodo labiau stabili, kai mano įtampa yra mažesnė. Tai tarkime atsitikti?

Aš šiuo metu prašo padėti dėl OCZ Tech Support Forum, tačiau aš norėčiau gauti antrą ir trečią nuomonę. Techninė pagalba pasakė, kad tai įmanoma, kad mano valdyba siunčia daugiau įtampos mano atmintyje, kad aš nurodyti (prašau ją siųsti 2,00 V, bet ji siunčia 2,10 V). Toks paaiškinimas skamba šiek tiek keistai į mane.
Old Gruodis 16, 2008, 20:03
Donorų grupės

Taip, tai labai keistai, turint omenyje, jei ką nors ji gali būti mažesnė * * Dėl reiškinys vadinamas vdroop. Norėčiau manyti OCZ neturi jokios idėjos, ką jie kalbėjo apie, aš jau neturiu daug valios ir jų kaip įmonė.

Norėčiau pabandyti tikrinti atnaujinti BIOS ir reflashing BIOS. Jei atmintis turi būti laisvesnė ir su žemesnės įtampos tinkamai veiktų, ir jūs ne dabartines BIOS tiesiog RMA, kad RAM.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Gruodis 19, 2008, 11:08
Narys

Ką tik baigėsi "grįžta į savo dilerių ir turėjo juos pakeisti mano atminties nemokamai (jai nepavyko Memtest). Kai aš gavau savo nauja atminties vieta, I updated my BIOS ir bėgo Memtest ir praėjo!

Nuėjau žaisti kai Left4Dead, bet tada aš pradėjau gauti tikrai nerami grafika ir mano kompiuteris būtų įšaldyti keletą sekundžių laiko.
Old Gruodis 19, 2008, 16:42
Donorų grupės

Užšaldymo dalykas yra žinoma problema - bandykite konsolės 0 mat_queue_mode.
Old Gruodis 19, 2008, 17:48
Narys

Ačiū. Aš bandžiau ją ir ji veikė! Baigta už valandą ir ne Crash:)

Tiesiog įdomu, ką įvesti, kad kodas?
Old Gruodis 19, 2008, 18:13
Donorų grupės

L4D turi tam tikrų problemų su kelių branduolių sriegimo sinchronizacijos, kad ji riboja tik vieną branduolį. Jei nemato jokių FPS sumažėja, jeigu jūsų procesorius yra senovės.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.