mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Timing jautājumi

Reply

Thread Tools
Old Decembris 15, 2008, 15:51
Loceklis

Pēdējā laikā, kad man ir bijis playing online FPS, manā datorā ir crashing lot. Agrāk es devos veikt apskatīt manu BIOS un ievēroju, ka mana atmiņa laiku bija konfigurēts 5-7-7-20. Mana atmiņa ir atzīti par 5-5-5-15. Vai es varu mainīt savu BIOS iestatījumi, lai atbilstu manas atmiņas laiku?
Old Decembris 15, 2008, 15:53
Administrator Group

Ja jūs neesat overclocking Es noteikti to auto.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 15, 2008, 23:02
Loceklis

Tik spēlē aptuveni ar laiku ir overclocking?
Old Decembris 15, 2008, 23:21
Donors Group

Nosakot secību, kādā RAM ražotājs ir uz lodziņu, kamēr spriegums ir vienāds, būtu labi. Tas neradīs lielu starpību, vai nu tā tbqh.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Decembris 16, 2008, 10:38
Loceklis

Izklausās labi:)

Kāda mana pašreizējā problēma ir (man bija šo problēmu diezgan, bet - es šo kaut kur mēnesi atpakaļ citā amatā uz computerJuice) ir, ka mans dators ir crashing, kad es esmu spēlējot spēles. Mana atmiņa (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1.066 DDR2 2x2GB) ir domāt braukt pie 2,15 voltiem ar 5-5-5-15 laiku. Mans BIOS default bija noteikta 1,80 volts at 5-7-7-20. Es to nomainījuši uz manu atmiņas prasības, bet mans dators sāka iesaldēšanu laikā dažu minūšu Left4Dead. Es sāku deceasing spriegumu ar soli -0,02 voltiem. Es šobrīd esmu pie 1,96 voltiem un es tagad var ilgt ~ 30 minūtes Left4Dead.

Ko es esmu ievērojis, ka tad, kad mana spriegums ir iestatīts uz iepriekš 2,00, visa mana sistēma crash (ti mana datora būtu iesaldēt un man būtu jāveic spēku atsākt turot barošanas pogas manā gadījumā). Kad mana spriegums ir mazāks par 2,00, mana spēle būs tikai crash un varu ALT + CTRL + DEL un end process. Turklāt manu sistēmu, šķiet, ir stabilākas, kad mans spriegums ir zemāks. Tas ir domāt notikt?

Es šobrīd lūdz palīdzību par OCZ Tech Support foruma, bet es vēlētos saņemt otrajā un trešajā atzinumā. Tehniskais atbalsts teica, ka tas ir iespējams, ka mana klāja sūtīt vairāk spriegumu uz manu atmiņu, ka varu norādīt (I pieprasa tai nosūtīt 2,00 volti, bet sūta 2,10 volti). Šī skaidrojuma izklausās mazliet dīvaini, man.
Old Decembris 16, 2008, 20:03
Donors Group

Jā, tas ir ļoti dīvaini, ņemot vērā, ja kaut kas varētu būt * zemāks * Sakarā ar fenomenu sauc vdroop. Es uzņemtos OCZ nav ne jausmas, ko viņi runā, man jau nav daudz ticības tos kā uzņēmums.

Es gribētu izmēģināt pārbaudīšanu BIOS atjauninājumus un reflashing BIOS. Ja atmiņa ir vaļīgāk un ar mazāku spriegumu tā, lai pienācīgi darbotos, un jūs esat pašreizējais BIOS tikko RMA ka RAM.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Decembris 19, 2008, 11:08
Loceklis

Es tikko beidzās atgriežoties uz manu tirgotājs un bija tās aizstās manas atmiņas par brīvu (tas nav Memtest). Tiklīdz es saņēmu savu jauno atmiņas vietā, es atjaunošana mans BIOS un vadīja Memtest un tā nokārtojusi!

Es devos spēlēt kādu Left4Dead, bet tad es sāku iegūt dažas tiešām nemierīgs grafikas un mans dators būtu jāiesaldē vairākas sekundes laikā.
Old Decembris 19, 2008, 16:42
Donors Group

Iesaldēšana lieta ir zināma problēma - izmēģināt konsole 0 mat_queue_mode.
Old Decembris 19, 2008, 17:48
Loceklis

Paldies. Es to izmēģināju, un tā strādāja! Spēlēja stundu, bet ne crash:)

Tikai jautājums, ko tas ieiet tādā koda nozīme?
Old Decembris 19, 2008, 18:13
Donors Group

L4D ir dažas ar vairāku problēmas kodols vītņu sinhronizāciju, ka tieši ierobežo to viens kodols. Ja neredzat nekādu samazinājumu FPS, ja vien jūsu CPU ir sena.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.