![]() |
|
| |||
| |||
| Pēdējā laikā, kad man ir bijis playing online FPS, manā datorā ir crashing lot. Agrāk es devos veikt apskatīt manu BIOS un ievēroju, ka mana atmiņa laiku bija konfigurēts 5-7-7-20. Mana atmiņa ir atzīti par 5-5-5-15. Vai es varu mainīt savu BIOS iestatījumi, lai atbilstu manas atmiņas laiku? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs neesat overclocking Es noteikti to auto.
| |||
| |||
| Tik spēlē aptuveni ar laiku ir overclocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nosakot secību, kādā RAM ražotājs ir uz lodziņu, kamēr spriegums ir vienāds, būtu labi. Tas neradīs lielu starpību, vai nu tā tbqh.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Izklausās labi:) Kāda mana pašreizējā problēma ir (man bija šo problēmu diezgan, bet - es šo kaut kur mēnesi atpakaļ citā amatā uz computerJuice) ir, ka mans dators ir crashing, kad es esmu spēlējot spēles. Mana atmiņa (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1.066 DDR2 2x2GB) ir domāt braukt pie 2,15 voltiem ar 5-5-5-15 laiku. Mans BIOS default bija noteikta 1,80 volts at 5-7-7-20. Es to nomainījuši uz manu atmiņas prasības, bet mans dators sāka iesaldēšanu laikā dažu minūšu Left4Dead. Es sāku deceasing spriegumu ar soli -0,02 voltiem. Es šobrīd esmu pie 1,96 voltiem un es tagad var ilgt ~ 30 minūtes Left4Dead. Ko es esmu ievērojis, ka tad, kad mana spriegums ir iestatīts uz iepriekš 2,00, visa mana sistēma crash (ti mana datora būtu iesaldēt un man būtu jāveic spēku atsākt turot barošanas pogas manā gadījumā). Kad mana spriegums ir mazāks par 2,00, mana spēle būs tikai crash un varu ALT + CTRL + DEL un end process. Turklāt manu sistēmu, šķiet, ir stabilākas, kad mans spriegums ir zemāks. Tas ir domāt notikt? Es šobrīd lūdz palīdzību par OCZ Tech Support foruma, bet es vēlētos saņemt otrajā un trešajā atzinumā. Tehniskais atbalsts teica, ka tas ir iespējams, ka mana klāja sūtīt vairāk spriegumu uz manu atmiņu, ka varu norādīt (I pieprasa tai nosūtīt 2,00 volti, bet sūta 2,10 volti). Šī skaidrojuma izklausās mazliet dīvaini, man. |
|
| |||
| |||
| Jā, tas ir ļoti dīvaini, ņemot vērā, ja kaut kas varētu būt * zemāks * Sakarā ar fenomenu sauc vdroop. Es uzņemtos OCZ nav ne jausmas, ko viņi runā, man jau nav daudz ticības tos kā uzņēmums. Es gribētu izmēģināt pārbaudīšanu BIOS atjauninājumus un reflashing BIOS. Ja atmiņa ir vaļīgāk un ar mazāku spriegumu tā, lai pienācīgi darbotos, un jūs esat pašreizējais BIOS tikko RMA ka RAM.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es tikko beidzās atgriežoties uz manu tirgotājs un bija tās aizstās manas atmiņas par brīvu (tas nav Memtest). Tiklīdz es saņēmu savu jauno atmiņas vietā, es atjaunošana mans BIOS un vadīja Memtest un tā nokārtojusi! Es devos spēlēt kādu Left4Dead, bet tad es sāku iegūt dažas tiešām nemierīgs grafikas un mans dators būtu jāiesaldē vairākas sekundes laikā. |
|
| |||
| |||
| Iesaldēšana lieta ir zināma problēma - izmēģināt konsole 0 mat_queue_mode.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Paldies. Es to izmēģināju, un tā strādāja! Spēlēja stundu, bet ne crash:) Tikai jautājums, ko tas ieiet tādā koda nozīme? |
|
| |||
| |||
| L4D ir dažas ar vairāku problēmas kodols vītņu sinhronizāciju, ka tieši ierobežo to viens kodols. Ja neredzat nekādu samazinājumu FPS, ja vien jūsu CPU ir sena.