mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Probleme de sincronizare

Reply

Thread Tools
Old 15 decembrie 2008, 15:51
Grupul de stat

Default Probleme de sincronizare

În ultima vreme, atunci când am fost joc online FPS, calculatorul meu a fost crashing mult. Mai devreme, m-am dus să ia o privire la BIOS-ul meu şi am observat că îmi amintesc de sincronizare a fost configurat pentru a 5-7-7-20. Meu de memorie este evaluat pentru 5-5-5-15. Ar trebui să îmi schimb setările BIOS pentru a se potrivi cu calendarul meu de memorie?
Old 15 decembrie 2008, 15:53
Administrator Group

Dacă nu sunteţi overclocking am stabilit-o pentru a-ar auto.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 15 decembrie 2008, 23:02
Grupul de stat

Deci jucam cu calendarul este pentru overclocking?
Old 15 decembrie 2008, 23:21
Grupul de donator

Setarea timpilor de ceea ce producătorul a memoriei RAM de pe cutie, în măsura în care tensiunea este la fel, ar trebui să fie în regulă. Acesta nu va face mare caz de o diferenta, fie un fel tbqh.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 16 decembrie 2008, 10:38
Grupul de stat

Suna bine:)

Care este problema mea curent (care l-am avut această problemă o vreme - am făcut un alt post de acest undeva o lună în urmă pe computerJuice) este ca calculatorul meu este crashing când sunt jocurile. Meu memorie (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1066 DDR2 2X2Gb) se presupun pentru a se executa la 2.15 de volţi cu 5-5-5-15 sincronizare. BIOS-ul implicit meu a fost stabilită la 1.80 de volţi la 5-7-7-20. Am schimbat-o pentru a-mi cerinţelor de memorie, dar calculatorul meu a început de îngheţare în câteva minute în Left4Dead. Am început deceasing de tensiune de incremente de -0.02 de volţi. Eu sunt în prezent, sunt de la 1.96 de volţi şi nu pot acum ultima pentru ~ 30 de minute, în Left4Dead.

Ce am observat este că, atunci când mi tensiune este setat la 2.00 de mai sus, mi se va prăbuşi întregul sistem (de exemplu, calculatorul meu ar congela şi mi-ar fi de a efectua un restart vigoare prin deţinerea în jos butonul de alimentare de pe cazul meu). Când mi tensiune este 2.00 de mai jos, jocul meu va doar de avarie şi pot CTRL + ALT + DEL şi sfârşitul procesului. În plus, sistemul meu pare a fi mai stabile, atunci când mi tensiune este mai mică. Este aceasta presupune să se întâmple?

Eu sunt în prezent, pentru a cere ajutor pe forum OCZ suport tehnic, dar as dori sa primesc un al doilea şi al treilea aviz. Suport tehnic a spus că este posibil ca bordul meu este de a trimite mai mult tensiunea mea de memorie pe care am specifica (I îi cere să trimită 2.00 de volţi, dar acesta trimite 2.10 volţi). Această explicaţie sună cam ciudat la mine.
Old 16 decembrie 2008, 20:03
Grupul de donator

Da, este foarte ciudat, luând în considerare, dacă s-ar putea fi ceva mai mic * * datorită unui fenomen numit vdroop. Mi-ar asuma OCZ are nici o idee despre ceea ce vorbesc despre, eu deja nu mai au încredere în ei ca o companie.

Aş încerca verificarea BIOS-ului şi actualizările reflashing a BIOS-ului. Dacă memoria trebuie sa fie loosened şi cu pragul inferior de tensiune pentru a funcţiona corespunzător şi nu sunteţi la curent că BIOS-ul doar RMA RAM.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 19 decembrie 2008, 11:08
Grupul de stat

Tocmai am ajuns să-mi duc inapoi la dealer si a le înlocui meu de memorie pentru libera (ea nu a reuşit Memtest). După ce mi-am luat noi, în loc de memorie, am actualizat şi BIOS-ul meu de Memtest fugit şi el a trecut!

M-am dus să joace unele Left4Dead, dar apoi am inceput sa cumperi niste foarte agitat grafică şi computerul meu ar congela pentru câteva secunde, la un moment dat.
Old 19 decembrie 2008, 16:42
Grupul de donator

Îngheţarea lucru este o problemă cunoscută - încercaţi mat_queue_mode 0 în consolă.
Old 19 decembrie 2008, 17:48
Grupul de stat

Mulţumesc. Am incercat si a functionat! A jucat timp de o oră şi nu de avarie:)

Doar intrebam, ce nu intră în care codul de făcut?
Old 19 decembrie 2008, 18:13
Grupul de donator

L4D are unele probleme cu multi-threading bază de sincronizare, care limitează doar la un nucleu. Nu ar trebui să vezi orice scădere a FPS cu excepţia cazului în care procesorul este vechi.
Reply

Register

Marcaje