![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V poslednej dobe, keď som bol on-line hranie FPS, môj počítač bol shazovat veľa. Predtým som šiel sa pozrieť na môj BIOS a zistili, že moja pamäť časovania 5-7-7-20 nakonfigurovaný tak, aby bol. Moja pamäť je hodnotený na 5-5-5-15. Mám zmeniť svoje nastavenia BIOSu, aby zodpovedali mojim časovanie pamätí? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak si nie ste přetaktování bych nastavit na auto.
| |||
| |||
| Takže hrať s načasovanie je pre přetaktování? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nastavenie doba na to, čo sa RAM výrobcu na škatuli, tak dlho, kým napätie je rovnaká, by mal byť v poriadku. To nie je veľký rozdiel v oboch smeroch tbqh.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Znie to dobre:) Čo je môj súčasný problém (mám tento problém chvílicasu - som iné miesto tohto niekde pred mesiacom na computerJuice) je, že môj počítač je shazovat, keď som hranie hier. Moja pamäť (OCZRPR10664GK OCZ žnec 1066 DDR2 2x2Gb) je Predpokladám spustiť na 2,15 voltů s časovania 5-5-5-15. Moja BIOS predvolené bola stanovená na 1,80 voltu na 5-7-7-20. Zmenil som to na môj pamäťové nároky, ale môj počítač začal mrazu v priebehu niekoľkých minút do Left4Dead. Začal som deceasing napätie, ktoré prírastkoch -0,02 voltů. Já jsem v súčasnej dobe som na 1,96 voltu a já si teraz môžu trvať ~ 30 minút v Left4Dead. Čo som si všimol, že keď je moje napätia je nastavený na vyššie 2,00, môj celý systém sa zrúti (tj počítač by mrazničke a budem musieť vykonať reštart účinnosť držaním nadol vypínača na môj prípad). Pri mojej napätia je nižšia ako 2,00, moja hra bude len pád a já si CTRL + ALT + DEL a na konci procesu. Navyše môj systém sa zdá byť stabilný, keď mojej napätia je nižšia. Predpokladám, aby sa toto stalo? Já jsem v súčasnosti žiadajú o pomoc na OCZ tech podporu fóra, ale chcel by som získať druhej a tretej stanovisko. Technická podpora povedal, že je možné, že moja doska je posielanie viac napätia na mojej pamäti, že som špecifikovať (I požiada ju odoslať 2,00 voltů, ale posílá 2,10 volta). Toto vysvetlenie znie trochu divne so mnou. |
|
| |||
| |||
| Jo, je to veľmi divné, pretože sa domnieva, ak vôbec niečo môže byť nižšia * * vzhľadom k fenoménu vyzval vdroop. Já bych predpokladať OCZ nemá potuchy, čo to hovoríš, já už nemajú moc viery v nich ako spoločnosť. Chtěl bych skúsiť BIOS pre kontrolu aktualizácií a reflashing BIOS. Ak je pamäť má byť uvoľnený a s nižším napätím, aby fungoval správne, a že ste v súčasnosti BIOS práve RMA že RAM.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Práve som skončil vracia na môj dealer a nechal nahradiť mojej pamäti zadarmo (nepodarilo Memtest). Keď som dostal svoje nové miesto v pamäti, som zaktualizovaný môj BIOS a běžel Memtest a přešel! Išiel som hrať niektoré Left4Dead, ale potom som začal ako sa niektorí naozaj rozvlněný grafika a môj počítač by zmraziť na niekoľko sekúnd na čas. |
|
| |||
| |||
| Zmrazenie, čo sa o známy problém - skúste mat_queue_mode 0 do konzoly.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám. Zkoušel jsem to a vyšlo to! Hrál na hodinu a žiadne zhroucení:) Len premýšľam, čo do takého kód robí? |
|
| |||
| |||
| L4D má nejaké problémy s multi-threading, synchronizácia jadro, ktoré sa obmedzuje len na jedno jadro. By nemal vidieť žiadny pokles FPS, pokiaľ váš procesor je prastaré.