мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Време питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. Нов 2008, 15:51
Мембер Гроуп

Default Време питања

У последње време, када сам се играјући онлине ФПС, моје рачунар је пад система пуно. Раније, ЈА је отишао за погледати мој БИОС и приметио да је мој меморы тиминг је конфигурисан тако да 5-7-7-20. Мој меморија за оцијењено 5-5-5-15. Требам ли променити моје поставке БИОС-а да одговара мом меморы тиминг?
Old 15. Нов 2008, 15:53
Администратор Гроуп

Default Време питања

Ако нисте Оверцлоцкинг бих га поставити на аутоматско.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 15. Нов 2008, 23:02
Мембер Гроуп

Default Време питања

Тако је играње около са временом је за Оверцлоцкинг?
Old 15. Нов 2008, 23:21
Донаторска Група

Default Време питања

Постављање је време да се што је РАМ произвођач има на кутији, све док је исти напон, требало би да буде у реду. То неће учинити много разлика или начин тбкх.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 16. Нов 2008, 10:38
Мембер Гроуп

Default Време питања

Звучи добро:)

Шта мој тренутни проблем је (сам имао тај проблем на врло мало - сам направио још један пост тог негде пре месец дана цомпутерЈуице) је да је пад система мој рачунар кад сам играње игара. Мој меморије (ОЦЗРПР10664ГК ОЦЗ жетелац 1066 ДДР2 2Кс2Гб) Претпостављам да је трчање на 2,15 волтс са 5-5-5-15 тиминг. Мој БИОС дефаулт била постављена на 1,80 волтс на 5-7-7-20. Променила сам га у моје меморијске захтеве, али мој рачунар замрзава почео у року од неколико минута у Лефт4Деад. Почела сам децеасинг напона по корацима од -0,02 волтс. Ја сам тренутно на 1,96 волтс и ја сада могу да траје 30 минута у ~ Лефт4Деад.

Што сам примијетила је да када ми је постављена на напон изнад 2,00, мој цео систем ће црасх (тј мој рачунар ће замрзнути а ја би морао извршити снагу рестарт бы холдинг доун моћ дугме на мом случају). Када је мој напона испод 2,00, моје игра ће само разбити се и ја могу ЦТРЛ + АЛТ + ДЕЛ и крај процеса. Осим тога, мој систем чини се да је стабилнији напон када ми је нижа. Претпостављам да је ово догодило?

Ја сам тренутно тражећи помоћ на ОЦЗ тецх суппорт форум, али бих волео да би добили друге и треће мишљење. Техничка подршка је рекао да је могуће да је мој одбора шаље више напона у моје меморије да сам одредити (Питам га послати 2,00 волтс али шаље 2,10 волтс). То објашњење звучи мало чудно за мене.
Old 16. Нов 2008, 20:03
Донаторска Група

Default Време питања

Да, то је врло чудно, с обзиром на то, ако ништа може бити нижа * * због феномен зван вдрооп. Ја бих претпоставити ОЦЗ нема појма шта они причају, ја већ немате пуно поверење у њих, као фирма.

Ја бих пробати чек за БИОС надоградње и рефласхинг БИОС. Ако је меморија мора бити лоосенед и са нижим напоном како би исправно функционисао и да сте на тренутни БИОС само да РМА РАМ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 19. Нов 2008, 11:08
Мембер Гроуп

Default Време питања

Управо сам завршио Враћајући у моје деалер и имао их заменити моју меморију за бесплатни (то није Мемтест). Када сам добио нову меморију у моје место, ја ажурирају мој БИОС и еарлы Мемтест и то прошло!

ЈА је отишао за игра неки Лефт4Деад, али онда сам почео добивање некакав стварно налетима графике и мој рачунар би замрзнути за неколико секунди одједном.
Old 19. Нов 2008, 16:42
Донаторска Група

Default Време питања

Тхе замрзавање ствар је позната тема - покушајте мат_куеуе_моде 0 у конзоли.
Old 19. Нов 2008, 17:48
Мембер Гроуп

Default Време питања

Хвала. ЈА суђен то па то израђен! Играо за сат и не разбити се:)

Једноставно питате, што чини да уносом код?
Old 19. Нов 2008, 18:13
Донаторска Група

Default Време питања

Л4Д има неких проблема са мулти-цоре Тхреадинг синхронизација, да га не ограничава само на једну језгру. Не би требао видети никакве пад ФПС ако ваш ЦПУ је древна.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неки проблеми са мојим псу ксЗоДиАЦкс Цасес & Поуер Супплиес 8 28 мај 2009 08:25
РАМ Време - 8Гб од ГеИЛ Блацк Драгон РАМ - 5-5-5-15 или 4-4-4-12 Разер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 6 17 мај 2009 05:32
ВПН питања метзы75 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 30 октобар 2008 16:36
Им 'имајући питања! урмасерендипиты85 Уопштено Софтуаре Цхат 2 28 децембар 2007 12:48
Требате лијепа времена / распоређивање програм андреуаниматион Уопштено Софтуаре Цхат 4 23 октобар 2007 14:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц