az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Zamanlama Konuları

Reply

Konu Araçları
Old 15 Aralık 2008, 15:51
Üye Grubu

Default Zamanlama Konuları

Son zaman Çevrimiçiyim FPS oynarken sonra, benim bilgisayar çok yoğun oldu. Daha önce, benim BIOS'u bir göz atın ve benim bellek zamanlaması 5-7-7-20 şekilde yapılandırılmış olduğunu fark etti. Benim bellek 5-5-5-15 için puan olduğunu. Ben bellek zamanlama maç için BIOS ayarlarını değiştirmek mi?
Old 15 Aralık 2008, 15:53
Yönetici Grubu

Eğer Otomatik olarak ayarlayın da overclock değildir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 15 Aralık 2008, 23:02
Üye Grubu

Yani zamanlama ile oynamak overclock için?
Old 15 Aralık 2008, 23:21
Bağış Grubu

, Ince gereken timings için RAM üreticisi kutunun üzerinde sürece, voltaj aynı şey vardır ayarlama. Bu iki şekilde tbqh kadar fark yapmaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 16 Aralık 2008, 10:38
Üye Grubu

Kulağa hoş geliyor:)

Mevcut sorun nedir (epeyce bir süre bu sorunu oldu - Ben computerJuice bu yere bir ay önce başka bir sonradan yapılan) bu benim bilgisayar zaman oyun pm çökmesini olmasıdır. Ana hafıza (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1066 DDR2 2X2Gb) 5-5-5-15 zamanlama ile 2,15 Volt çalıştırmak için olduğunu varsayalım. Benim BIOS varsayılan 1,80 Volt 5-7-7-20 set oldu. Ben bellek ihtiyaçlarına ancak değiştirildi bilgisayarım, birkaç dakika içinde Left4Dead içine dondurma başladı. Ben -0,02 volt artışı ile gerilim deceasing başladı. Ben şu anda 1,96 Volt ve şimdi sürebilir ~ 30 dakika Left4Dead olarak.

Ne fark ettik zaman benim gerilim 2,00 üstünde, tüm sistemin çökmesine olacaktır (dondurma da benim bilgisayar yani ayarlı ve ben de dava üzerindeki güç düğmesine basılı tutarak yeniden) bir kuvvet yapmak için olacaktınız. Ne zaman gerilim 2,00 altında, benim oyun Sadece kaza ve Ben CTRL + ALT + DEL ve bu süreç sonunda. Ayrıca, benim sistem daha benim voltajı düşük kararlı gibi görünüyor. Bu mu olması sanırım?

Ben şu anda OCZ teknik destek forumunda yardım istiyor ama ikinci ve üçüncü görüş almak istiyorum. Teknik destek bu benim kurulu benim hafıza için benim belirttiğim daha voltaj gönderen mümkün olduğunu söyledi (ben 2,00 Volt göndermek isteyebilirsiniz ama 2,10 volt gönderir). Bu açıklama biraz bana garip geliyor.
Old 16 Aralık 2008, 20:03
Bağış Grubu

Eğer bir şey de * * bir olgu nedeniyle vdroop adlandırılan düşük olabilir Evet, çok dikkate garip. Ben OCZ onlar hakkında zaten bir şirket olarak çok inanç yoksa ne konuşuyor hiç bir fikrim var güçleriyle.

Ben BIOS güncellemeleri kontrol etmeyi deneyin ve BIOS reflashing. Eğer hafızası vardır loosened olmak ve daha düşük voltaj ile düzgün çalışması için ve güncel bir BIOS sadece RMA bile bu RAM.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Old 19 Aralık 2008, 11:08
Üye Grubu

Sadece geri bayisi olacak kadar sona erdi ve ücretsiz olarak (bu) Memtest başarısız benim hafıza yerine vardı. Bir keresinde bir yerde yeni bellek var, benim BIOS güncelleme ve Memtest koştum ve geçti!

Biraz Left4Dead oyun, ama o zaman ben gerçekten çırpıntılı grafikler elde başlamış benim bilgisayar birkaç saniye süreyle dondurulması bir zamanda gitti.
Old 19 Aralık 2008, 16:42
Bağış Grubu

Konsol mat_queue_mode 0 deneyin bilinen bir sorundur - Bu donma şey.
Old 19 Aralık 2008, 17:48
Üye Grubu

Teşekkürler. Ben denedim ve işe yaradı! Bir saat ve çökme için Oynandı:)

Sadece ne kod girerken bir merak var?
Old 19 Aralık 2008, 18:13
Bağış Grubu

L4D, bu sadece bir çekirdek için sınırlar çok bazı problemler çekirdekli Threading senkronizasyon vardır. Sürece CPU antik bir FPS herhangi bir azalma görmek gerekir.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından