![]() |
|
| |||
| |||
| Son zaman Çevrimiçiyim FPS oynarken sonra, benim bilgisayar çok yoğun oldu. Daha önce, benim BIOS'u bir göz atın ve benim bellek zamanlaması 5-7-7-20 şekilde yapılandırılmış olduğunu fark etti. Benim bellek 5-5-5-15 için puan olduğunu. Ben bellek zamanlama maç için BIOS ayarlarını değiştirmek mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Otomatik olarak ayarlayın da overclock değildir.
| |||
| |||
| Yani zamanlama ile oynamak overclock için? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Ince gereken timings için RAM üreticisi kutunun üzerinde sürece, voltaj aynı şey vardır ayarlama. Bu iki şekilde tbqh kadar fark yapmaz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kulağa hoş geliyor:) Mevcut sorun nedir (epeyce bir süre bu sorunu oldu - Ben computerJuice bu yere bir ay önce başka bir sonradan yapılan) bu benim bilgisayar zaman oyun pm çökmesini olmasıdır. Ana hafıza (OCZRPR10664GK OCZ Reaper 1066 DDR2 2X2Gb) 5-5-5-15 zamanlama ile 2,15 Volt çalıştırmak için olduğunu varsayalım. Benim BIOS varsayılan 1,80 Volt 5-7-7-20 set oldu. Ben bellek ihtiyaçlarına ancak değiştirildi bilgisayarım, birkaç dakika içinde Left4Dead içine dondurma başladı. Ben -0,02 volt artışı ile gerilim deceasing başladı. Ben şu anda 1,96 Volt ve şimdi sürebilir ~ 30 dakika Left4Dead olarak. Ne fark ettik zaman benim gerilim 2,00 üstünde, tüm sistemin çökmesine olacaktır (dondurma da benim bilgisayar yani ayarlı ve ben de dava üzerindeki güç düğmesine basılı tutarak yeniden) bir kuvvet yapmak için olacaktınız. Ne zaman gerilim 2,00 altında, benim oyun Sadece kaza ve Ben CTRL + ALT + DEL ve bu süreç sonunda. Ayrıca, benim sistem daha benim voltajı düşük kararlı gibi görünüyor. Bu mu olması sanırım? Ben şu anda OCZ teknik destek forumunda yardım istiyor ama ikinci ve üçüncü görüş almak istiyorum. Teknik destek bu benim kurulu benim hafıza için benim belirttiğim daha voltaj gönderen mümkün olduğunu söyledi (ben 2,00 Volt göndermek isteyebilirsiniz ama 2,10 volt gönderir). Bu açıklama biraz bana garip geliyor. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir şey de * * bir olgu nedeniyle vdroop adlandırılan düşük olabilir Evet, çok dikkate garip. Ben OCZ onlar hakkında zaten bir şirket olarak çok inanç yoksa ne konuşuyor hiç bir fikrim var güçleriyle. Ben BIOS güncellemeleri kontrol etmeyi deneyin ve BIOS reflashing. Eğer hafızası vardır loosened olmak ve daha düşük voltaj ile düzgün çalışması için ve güncel bir BIOS sadece RMA bile bu RAM.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Sadece geri bayisi olacak kadar sona erdi ve ücretsiz olarak (bu) Memtest başarısız benim hafıza yerine vardı. Bir keresinde bir yerde yeni bellek var, benim BIOS güncelleme ve Memtest koştum ve geçti! Biraz Left4Dead oyun, ama o zaman ben gerçekten çırpıntılı grafikler elde başlamış benim bilgisayar birkaç saniye süreyle dondurulması bir zamanda gitti. |
|
| |||
| |||
| Konsol mat_queue_mode 0 deneyin bilinen bir sorundur - Bu donma şey.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. Ben denedim ve işe yaradı! Bir saat ve çökme için Oynandı:) Sadece ne kod girerken bir merak var? |
|
| |||
| |||
| L4D, bu sadece bir çekirdek için sınırlar çok bazı problemler çekirdekli Threading senkronizasyon vardır. Sürece CPU antik bir FPS herhangi bir azalma görmek gerekir.