![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, podle mého druhého PC (2.8GHz P4, 512 MB RAM, GMA900) jsem v současné době dostává tuny problémů, myslím, že je deska a Ram jinak, ale nemám ponětí, co je vlastně špatně. Zde jsou problémy, jsem si BLUESCREEN atleast 2-4 krát denně, většina z Blue Uvádí se "Memory Management", některé hry neinstalujte, moje 6200 PCI grafiku nefunguje, ale pracuje v jiném PC (I Předpokládám, že PCI slot je buď spálené nebo Jižní most je v háji), když se snažím nainstalovat XP na to, jak říká, že některé soubory nelze kopírovat ani jsem si BLUESCREEN instalaci. Její současné použití Vista, protože jediný OS, který můžete nainstalovat správně. I'm plánování při získání nového MoBo s 2gb Ram a X1650 asi 80 liber, ale budu se držet, protože P4 Není potřeba získat nové CPU, kdy že jeden funguje a skutečně jejím můj bratr, který využívá a on jen hraje války Rock a WoW, také jsem se MoBo webových stránek a P4 je podporován. Než jsem to všechno to, co potřebuji vědět, je to opravdu MoBo a RAM problém, než jsem nešetřit 80quid ho vyřešit. Prosím můžete mi někdo pomoct ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být jen Ram problém ..... Zkoušeli jste různé Ram? .... 512mb také není opravdu dost.
| |||
| |||
| Problémy, s největší pravděpodobností pokouší spustit Vista na tom jakési spec .. Jeden z mých má 1 GB (minimální) a je to noční můra s Vista. 2GB RAM shouold třídit. EDIT: Omlouvám se phil si nebyl vyslán, když jsem začal psát
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Většina z BLUESCREEN se mi jsou správa paměti, ale některé jsou IRQL ani stejné nebo nižší, také myslím, chybná Ram, nezpůsobí mé grafické karty k nezdaru? a já bych definatley běží XP na PC, že pokud je vůbec máme instalován bez chyb. Snažil jsem se také uvedení jiného počítače do paměti RAM, ale grafická karta stále nefungují. Můj bratr nemůže spolupráci s GMA900, takže myslím, když jsem dostal nový MoBo a Ram by pomohlo? nebo je nějaké jiné problémy, jako HDD nebo CPU? |
|
| |||
| |||
| K dispozici jsou 2 otázky, zde ... na Ram a grafická karta. Soustředit se na jeden po druhém ..... tj. přidat nějaké slušné Ram a viděli, zda to řeší modrým plátnem a alows instalaci XP. Pak se můžeme podívat na grafických karet problém. Pokud chcete zakoupit novou mobo a Ram, že bude zřejmě řešit, ale bez dělat některé zkoušky nových Ram atd., není žádný skutečný způsob, jak zjistit, kde je problém ..... je to proces odstraňování, zkoušení a s největší pravděpodobností méně nákladné věci jako první. |
|
| |||
| |||
| Tato otázka se Ram BLUESCREEN problémů je, že jsem také běžel memtest86 a mám tun chybu. Jeho 2x 256megabajt a nevím, který z nich je vadný. Grafická karta je 100% mé práce na PC, ale jinak ostatní na other.I 'll odstranit, že chybná 256megabajt a vidět XP nainstaluje. |
|
| |||
| |||
| Právo XP nainstalována bez problémů na pracovních 256megabajt ale grafika stále doesnt práce. A mám i havent žádné BLUESCREEN doposud. I'll test na 6200 stejně |
|
| |||
| |||
| vlastně kluci, jeho setříděno. Mýlil jsem se po všem, 6200 byla spálena, je didnt práce na jiných PC. Skopce problém byl řazený, ale jsem stále bude aktualizovat, aby mohl podpořit dvou / čtyř jader v budoucnu a PCI-E grafika pomůže hodně. |
|
| |||
| |||
| Poslední problém, jsem-li nainstalovat nový MoBo, Ram a grafickou kartu by Potřebuji přeinstalovat Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Asi jo. Pokud odinstalujete všechny řidiče před prohozením mobo (čipset včetně řidiče), můžete dostat pryč s ním, ale i když se vám bude pravděpodobně potřebovat obnova. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problem deska - Problémy Zapnutí PC | jerry9175 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 12.září 2009 16:39 |
| Tun viry, myslím! | Koncepce | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 15. května 2008 13:12 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. května 2008 04:03 |
| Problémy problém problémů. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. února 2008 08:08 |
| Ví někdo, kde to najít ... | merton123 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 5. červenec 2007 05:50 |
| Thread Nástroje | |
| |