![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Από τη δική μου Δεύτερη PC (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) είμαι σήμερα τόνους προβλήματα, νομίζω ότι είναι η μητρική πλακέτα και ελλείψει Ram αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι πραγματικά λάθος. Εδώ είναι τα προβλήματα, να πάρω ένα μπλε atleast 2-4 φορές την ημέρα τα περισσότερα από τα Μπλε Οθόνη είναι "Memory Management", μερικά παιχνίδια δεν εγκαταστήσετε, 6200 PCI γραφικών μου δεν λειτουργεί, αλλά λειτουργεί σε άλλο PC (I υποθέσουμε την υποδοχή PCI είναι είτε καίγονται ή τη Νότια γέφυρας είναι βιδωτά), όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε XP σε αυτήν, είτε να λέει κάποια αρχεία δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να πάρω ένα μπλε, ενώ η εγκατάσταση. Τα Vista χρησιμοποιούν επί του παρόντος, διότι το μόνο λειτουργικό σύστημα που μπορεί να εγκαταστήσει σωστά. Είμαι σχεδιασμό για την επίτευξη μιας νέας MoBo με 2GB RAM και μια X1650 για περίπου 80 λίρες, αλλά είμαι θα κρατήσει η P4 Theres επειδή δεν χρειάζεται να έχετε ένα νέο επεξεργαστή, όταν ο ένας εργάζεται ότι πραγματικά το πρόστιμο και ο αδελφός μου που χρησιμοποιεί και αυτός παίζει μόνο ροκ Πολέμου και WoW, επίσης το έλεγξα το MoBo ιστοσελίδα και η P4 υποστηρίζεται. Πριν πάρετε το κάνω όλα αυτά, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πράγματι ένα πρόβλημα MoBo και μνήμη RAM πριν πιτσιλιά αναφέρονται 80quid να διορθωθεί. Παρακαλώ μπορεί να με βοηθήσει περίπου ένα ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι απλώς ένα ζήτημα Ram ..... Έχετε δοκιμάσει διάφορες Ram? .... 512MB, επίσης, δεν είναι αρκετό.
| |||
| |||
| Τα προβλήματα Πιθανότατα προσπαθούν να τρέχει Vista σε αυτό το είδος spec .. Μία από τις νάρκες έχει 1GB (το ελάχιστο) και είναι ένας εφιάλτης με Vista. 2GB RAM shouold του είδους. EDIT: Συγγνώμη Phil, είχατε δεν δημοσιεύτηκε, όταν άρχισε να γράφει
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Τα περισσότερα από τα μπλε είναι να είμαι διαχείριση μνήμης, αλλά ορισμένες IRQL δεν είναι ίση ή μικρότερη, επίσης ελαττωματική Ram Μάλλον δεν θα πρέπει να προκαλέσει την κάρτα γραφικών μου να αποτύχει; και θα ήθελα να definatley που τρέχει XP σε υπολογιστή και αν ποτέ έχεις εγκαταστήσει ΧΩΡΙΣ σφάλμα. Επίσης, προσπάθησα να άλλο RAM του υπολογιστή, αλλά σε αυτήν την κάρτα γραφικών ακόμα δεν λειτουργούν. Ο αδελφός μου δεν μπορεί συνεργασία με την GMA900, έτσι νομίζω, αν έχω μια νέα MoBo Ram και θα βοηθήσει; ή μήπως είναι κάποια άλλα προβλήματα όπως HDD ή CPU; |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν 2 θέματα εδώ ... η Ram και η κάρτα γραφικών. Επικεντρωθείτε σε ένα κάθε φορά ..... δηλαδή να προσθέσετε κάποια αξιοπρεπή Ram και να δούμε εάν αυτό επιλύει το μπλε οθόνες και alows μπορείτε να εγκαταστήσετε XP. Τότε θα μπορέσουμε να εξετάσουμε το θέμα Graphics Card. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα νέο mobo και Ram, που πιθανότατα θα το λύσουμε, αλλά χωρίς να κάνει κάποιες δοκιμές με το νέο Ram κ.λπ., δεν υπάρχει πραγματική δυνατότητα να γνωρίζει το πρόβλημα ..... Είναι μια διαδικασία για την εξάλειψη, τον έλεγχο και το πιο πιθανό λιγότερο δαπανηρή πράγματα πρώτα. |
|
| |||
| |||
| Το θέμα με την μπλε Ram είναι ότι τα προβλήματα, έχω επίσης έτρεξε memtest86 και πήρα λάθος τόνους. Η 2x 256MB και γνωρίζω ποια είναι ελαττωματικό. Η κάρτα γραφικών είναι 100% που εργάζονται για το PC μου, αλλά ελλείψει άλλων σχετικά με την other.I 'll αφαίρεση ότι ελαττωματικό 256MB και δείτε XP εγκαθιστά. |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα XP εγκατεστημένη ΧΩΡΙΣ ένα πρόβλημα σχετικά με τη λειτουργία των γραφικών 256MB αλλά ακόμα doesn't εργασίας. Και θα έχεις κανένα havent μπλε μέχρι στιγμής. Θα δοκιμάσετε το 6200 και |
|
| |||
| |||
| όντως ρε παιδιά, τα ταξινομημένο. Έκανα λάθος τελικά, το 6200 κάηκε, θα didn't εργασίας από την άλλη το PC. Το πρόβλημα ήταν ταξινομημένο RAM, αλλά θα είμαι ακόμα αναβάθμιση, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τη διπλή / τετράκλινα πυρήνες στο μέλλον και το PCI-E γραφικών θα βοηθήσει πολύ. |
|
| |||
| |||
| Τελευταία πρόβλημα, Αν εγκαταστήσετε το νέο MoBo, Ram και κάρτα γραφικών θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP; |
|
| |||
| |||
| Μάλλον ναι. Εάν απεγκαταστήσετε όλοι οι οδηγοί πριν από την ανταλλαγή mobo (συμπεριλαμβανομένων των οδηγών chipset), μπορεί να ξεφύγω, αλλά ακόμη και αν το κάνετε, θα χρειαστεί πιθανότατα επανενεργοποίηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μητρικές Πρόβλημα - Προβλήματα Ενεργοποίηση / Υ | jerry9175 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 12 Σεπτέμβρη 2009 16:39 |
| Τόνοι των ιών, νομίζω! | έννοιας | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 15 Μαΐου 2008 13:12 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Προβλήματα πρόβλημα των προβλημάτων. | oobrokensilence | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 11 Φεβ 2008 08:08 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |