![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia mindenki, Az én első PC (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) I'm getting jelenleg tonna problémája, azt hiszem, az alaplap és a RAM nem, de fogalmam sincs, mi a tényleges baj. Itt vannak a problémák, kapok egy bluescreen atleast 2-4 naponta legtöbb Blue Screens a "Memory Management", néhány játékot nem telepíti, a 6200 PCI grafikus nem működik, de működik egy másik PC (I Tegyük fel, hogy a PCI slot vagy égetik, vagy a déli híd csavarozott), amikor megpróbálom telepíteni az XP, akkor vagy azt mondja, néhány fájlt nem lehet másolni, illetve kapok egy bluescreen telepítése közben. Jelenleg a Vista, mert az egyetlen olyan operációs rendszer, amit telepíteni megfelelően. Én vagyok abban, hogy a tervezés egy új MoBo with 2GB RAM és egy X1650 mintegy 80 font, de fogok, hogy a P4, mert ott nem kell, hogy az új CPU, amikor az egyik működik jól, és valóban a testvérem, amely használja és ő csak játszik War Rock és a WoW is MoBo Megnéztem a honlapján, valamint a P4 támogatott. Before I do get mindezt, tudnom kell, hogy ez tényleg egy MoBo és a RAM-probléma mielőtt splash out 80quid megjavítani. Kérem, valaki segítsen nekem ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy csak egy RAM kérdés ..... Ön próbálta különböző Ram? .... továbbá 512MB nem igazán elég.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A problémák nagy valószínűséggel próbál futtatni Vista hogy egyfajta spec .. Az egyik az enyém már 1GB (minimum), és egy rémálom a Vista. 2GB RAM shouold sort meg. EDIT: Sorry phil, akkor még nem hirdették, mikor kezdődött írásban
|
| |||
| |||
| A legtöbb, bluescreen I'm getting a memória kezelése, de egyesek IRQL sem azonos, vagy annál kevesebb, továbbá azt hiszem hibás Ram nem mert a grafikus kártya nem? és azt definatley fut XP, hogy a PC, ha valaha is lett telepítve nélkül hiba. Emellett igyekeztem egy olyan PC-RAM bele, de a grafikus kártya még mindig nem működnek. A bátyám nem coop a GMA900, úgy gondolom, ha van egy új MoBo és Ram segítene? vagy ez valami más probléma, mint a HDD vagy CPU? |
|
| |||
| |||
| There are 2 kérdés ... A RAM és a grafikus kártya. Koncentrátumot egy olyan időpontban ..... azaz adjunk néhány tisztességes Ram és nézd meg, hogy megoldja a kék képernyő és alows telepíthető XP. Akkor nézd meg a Grafikus kártya kérdés. Ha szívesebben vásárolnak új mobo és Ram, hogy valószínűleg a jövőben is megoldani, de a vizsgálat során néhány új Ram stb nincs valós lehet tudni, ha a probléma ..... ez egy folyamat megszüntetése, a vizsgálat a legvalószínűbb, és kevésbé költséges dolog először. |
|
| |||
| |||
| A kérdés az, hogy a Ram bluescreen problémák, én is futott Memtest86 és én tonna hiba. A 2x 256MB, és tudom, hogy melyik a hibás. A grafikus kártya 100%-ban dolgozik, én nem, de más PC a other.I 'll, hogy távolítsa el a hibás, és 256MB XP telepíti. |
|
| |||
| |||
| Jobb XP probléma nélkül működik a 256MB, de a grafika még mindig nem dolgozik. És én havent Van bluescreen eddig. Majd a vizsgálat 6200, illetve |
|
| |||
| |||
| ténylegesen srácok, hogy válogatni. Tévedtem azt követően is a 6200 volt, égetett ki, ez didnt dolgozik a másik számítógépre. A ram probléma válogatni, de le fogok korszerűsítése annak érdekében, hogy támogatni tudja dual / quad cores a jövőben, és a PCI-E grafikus segít sokat. |
|
| |||
| |||
| Utolsó probléma, ha az új MoBo, RAM és a grafikus kártya lenne szükségem, hogy újra a Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Valószínűleg igen. Ha uninstall minden vezető mobo csere előtt (ideértve a vezetők chipset), akkor lehet, hogy el vele, de akkor is, ha nem, akkor valószínűleg szüksége reaktiválása. |