פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

Tonnes של בעיות! צריך עזרה כדי לדעת מה הבעיה זה!

Reply

שרשרת כלים
Old 14 אפריל 2009, 02:22
חבר קבוצת

היי כולם, על המחשב השני שלי (2.8GHz P4, 512MB זיכרון RAM, GMA900) אני מקבל כרגע tonnes של בעיות, אני חושב שזה לוח האם אי ו ראם אבל אין לי מושג מה הוא באמת לא בסדר. להלן מספר בעיות, אני מקבל bluescreen atleast 2-4 פעמים ביום רוב כחול Screens הם "MEMORY ניהול", כמה משחקים לא תתקין, 6200 PCI הגרפיקה שלי לא עובדת אבל זה עובד על מחשב אחר (אני מניח את המשבצת הוא PCI או שרף או דרום הגשר מוברג), כאשר אני מנסה להתקין XP על זה, זה גם אומר כמה קבצים לא ניתן להעתיק או אני מקבל בעת התקנת bluescreen. כרגע משתמש שלה Vista, שכן הוא היחיד שיכול להתקין את מערכת ההפעלה כראוי. אני רוצה לקבל תכנון חדש MoBo עם 2GB ראם ו X1650 בערך 80 לירה, אבל אני הולך לשמור על P4 כי theres לא צריך מעבד חדש כי כאשר אחד עובד בסדר ואת באמת את אחי שבה היא משתמשת והוא רק משחק מלחמת רוק ו WOW, כמו כן בדקתי את MoBo האתר ו P4 נתמך. לפני שאני עושה את כל זה, אני צריך לדעת האם זה באמת MoBo ו-RAM הבעיה לפני שאני 80quid לבזבז כסף כדי לתקן את זה. אנא אחד יכול לעזור לי קצת ...
Old 14 אפריל 2009, 02:39
קבוצת תורמים

יכול להיות רק בעיה רם ..... האם ניסית RAM שונות? .... גם 512MB הוא לא ממש מספיק.

מהן בדיוק הודעות השגיאה, כאשר זה מסך כחול?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14 אפריל 2009, 02:41
קבוצת תורמים

הבעיות כנראה מנסה להריץ Vista על מין spec ..

אחד שלי יש 1GB (מינימום) הוא סיוט עם Vista.

2GB של זיכרון RAM shouold מיין זה.

ערוך: סליחה פיל, שכבר פורסם לא התחלתי בכתיבה
Old 14 אפריל 2009, 04:24
חבר קבוצת

רוב bluescreen שאני מקבל הן ניהול זיכרון IRQL אבל כמה מהם, וגם לא שווה או פחות, גם אני מניח הפגום רם לא אמור לגרום לי כרטיס המסך להיכשל? והייתי definatley להריץ XP על המחשב, כי אם אי פעם יש מותקנת ללא שגיאות. כמו כן ניסיתי לשים מחשב אחר של רם לתוך זה אבל כרטיס המסך עדיין לא עובד. אחי לא יכול שיתוף פעולה עם GMA900, כך אני משער שאם יש לי חדשות MoBo ו ראם יעזור? או שזה כמה בעיות נוספות כמו HDD או CPU?
Old 14 אפריל 2009, 04:42
קבוצת תורמים

יש כאן 2 בעיות ... את ראם ואת כרטיס המסך.

תתרכז, אחד בכל פעם ..... כלומר להוסיף קצת הגון ראם ולראות אם זה פותר את מסך כחול ו alows לך להתקין XP.

אז אנחנו יכולים להסתכל על כרטיס מסך בעיה.

אם אתה מעדיף לקנות חדש ו mobo רם, כי סביר להניח לפתור את זה, אבל בלי לעשות כמה בדיקות חדשות ראם וכו ', אין דרך אמיתית לדעת היכן הבעיה נמצאת ..... זהו תהליך של אלימינציה, בודקים את הסיכוי הטוב ביותר ופחות יקר דברים ראשונים.
Old 14 אפריל 2009, 04:49
חבר קבוצת

הבעיה עם זה ראם bluescreen בעיות, אני כבר רץ גם memtest86 ויש לי tonnes של השגיאה. 2x 256MB שלה ואני יודע איזה מהם הוא פגום. כרטיס המסך הוא 100% עובד על מחשב אחר שלי, אבל אי על other.I 'll להסיר את הפגום 256MB ולראות XP מותקן.
Old 14 אפריל 2009, 09:47
חבר קבוצת

נכון XP המותקנת בלי בעיה לעבוד על 256MB אבל הגרפיקה עדיין doesn't העבודה. ואני havent יש לך bluescreen עד כה. אני יהיה לבדוק גם את 6200
Old 14 אפריל 2009, 10:47
חבר קבוצת

למעשה, חבר 'ה, של מיון. אני טעיתי, אחרי הכל, את 6200 לא היה שרוף, הוא didn't לעבוד על מחשב אחר. רם את הבעיה מיון, אבל אני עדיין הולך לשדרג כך שהוא יכול לתמוך כפול / מרובע ליבות בעתיד ו-PCI-E גרפיקה יסייע מאוד.
Old 14 אפריל 2009, 12:25
חבר קבוצת

בעיה אחרונה, אם אני מתקין את החדש MoBo, ראם וכרטיס המסך הייתי צריך להתקין מחדש את Windows XP?
Old 14 אפריל 2009, 14:38
קבוצת תורמים

כן בטח.

אם הסרת התקנה כל מנהלי ההתקנים לפני החלפת mobo (לרבות שבבים נהגים), תוכל להתחמק מזה, אבל גם אם כן, הוא כנראה צריך הפעלה מחדש.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.