mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Tonnas Problems! Vajadzīga palīdzība, lai uzzinātu, kas problēmu, ir!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 14, 2009, 02:22
Loceklis

Hey everyone, In mana otrā PC (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) es esmu šobrīd kļūst tonnas problēmas, manuprāt, ir mātesplate un RAM ja, bet man nav ne jausmas, kas faktiski ir nepareizi. Šeit ir problēmas, man bluescreen atleast 2-4 reizes dienā lielākā daļa Blue Ekrāni ir "atmiņas pārvaldības", dažas spēles neinstalējiet, mana 6.200 PCI grafika nedarbojas, bet strādā citā PC (I pieņemsim PCI SLOTI ir vai nu sadedzināti vai Dienvidu tilts ir pieskrūvēta), kad mēģinu instalēt XP uz tā, vai nu saka dažus failus nevar kopēt vai man bluescreen laikā instalēšanu. Tās pašlaik izmanto Vista, jo tā tikai OS, kas var instalēt pareizi. Es plānoju iegūt jaunu MOBO ar 2GB RAM un X1650 aptuveni 80 mārciņa sterliņu, bet es esmu gonna turēt P4 tāpēc theres nav nepieciešams, lai saņemtu jaunu CPU, ja šis viens works fine un tiešām tā mans brālis, kas to izmanto un viņš tikai spēlē War Rock un WoW arī piereģistrējos MOBO mājas lapā un P4 ir atbalstīts. Pirms es to get to visu, man ir jāzina, tas tiešām MOBO un RAM problēma pirms es splash out 80quid to salabot. Lūdzu, var apmēram vienu help me ...
Old Aprīlis 14, 2009, 02:39
Donors Group

Varētu būt tikpat Ram jautājums ..... Vai esat mēģinājuši dažādas Ram? .... arī 512mb nav īsti nepietiek.

Kāds ir precīzs kļūdas ziņojumu, ja tas blue screens?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 14, 2009, 02:41
Donors Group

Problēmas, visticamāk, mēģinot palaist Vista uz šī veida spec ..

Viens no maniem ir 1GB (minimums) un tas ir murgs ar Vista.

2GB RAM shouold šķirot to.

EDIT: Sorry phil, jums nebija ievietojis, kad es sāku rakstot
Old Aprīlis 14, 2009, 04:24
Loceklis

Lielākā daļa no bluescreen es saņemu ir atmiņas vadību, bet daži ir IRQL ne vienāds ar vai mazāks, arī es domāju, kļūdaina Ram nedrīkst izraisīt mana grafikas karte neveiksmei? un es definatley palaist XP, ka dators, ja tā kādreiz got uzstādīts bez kļūdām. Arī es centos nodot cita datora ram vērā to, bet grafikas karti vēl nestrādā. Mans brālis nav sadarbību ar GMA900, tāpēc es domāju, ja es dabūju jaunu MOBO un RAM varētu palīdzēt? vai arī kādu citu problēmu, piemēram, HDD vai CPU?
Old Aprīlis 14, 2009, 04:42
Donors Group

Ir 2 jautājumi šeit ... RAM un grafikas kartes.

Koncentrējas uz vienu uz laiku ..... ti pievienot pienācīgas Ram un redzēt, ja tas atrisina zilo ekrānu un alows instalēt XP.

Tad mēs varam apskatīt Graphics Card jautājumu.

Ja vēlaties pirkt jaunu MOBO un RAM, ka būs iespējams risināt, bet bez darīt kaut testēšanas ar jaunu Ram utt, tur neviens reālais veids, kā uzzināt, kur problēma ir ..... tas ir process par izņemšanu, testēšanas, visticamāk un lētākas lietas pirmās.
Old Aprīlis 14, 2009, 04:49
Loceklis

Ar Ram jautājums ir bluescreen problēmu, esmu arī ilga memtest86 un i got tonnas kļūda. Tā 2x 256mb un es zinu, kura ir kļūdains. Grafikas karte ir 100% strādā citi mani PC, bet ja par other.I "ll noņemt, ka kļūdains 256mb un redzēt XP instal.
Old Aprīlis 14, 2009, 09:47
Loceklis

Labi XP instal bez problēmu darba 256mb bet grafika joprojām doesn't darbu. Un i havent got jebkurā bluescreen līdz šim. Es testa 6.200, kā arī
Old Aprīlis 14, 2009, 10:47
Loceklis

faktiski guys, tās šķirot. Man nebija taisnība, galu galā, 6.200 bija sadedzināti ārpus tā didn't darbu pie citiem PC. Ram problēma bija sakārtoti, bet es esmu joprojām gonna uzlabot, lai tā varētu atbalstīt divējāda / quad serdeņu tirgos nākotnē, un PCI-E graphics palīdzēs daudz.
Old Aprīlis 14, 2009, 12:25
Loceklis

Pēdējā problēma, ja es instalēt jaunu MOBO, RAM un grafikas karti, tas man būtu vajadzīgs pārinstalēt windows xp?
Old Aprīlis 14, 2009, 14:38
Donors Group

Droši vien yeah.

Ja tu uninstall visi draiveri pirms pārnešana MOBO (ieskaitot Chipset draiveri), Jūs varat saņemt prom ar to, bet pat tad, ja jums tas būs nepieciešams aktivizēt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.