![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, In cea de-a doua PC (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) sunt în prezent, obţinerea de tone de probleme, cred ca este placa de bază şi în lipsa Ram, dar nu am nici o idee despre ceea ce este, de fapt, greşită. Aici sunt probleme, I a lua un bluescreen atleast 2-4 ori pe zi, cea mai mare parte a Blue Ecrane sunt "Memory Management", unele jocuri nu instala, 6200 PCI-mi grafica nu funcţionează, însă, funcţionează într-un alt PC (I Presupun că PCI Slot este fie arse sau de Sud este o punte de legătură a stricat), atunci când încerc să instalez XP pe el, se spune, fie unele fişiere nu pot fi copiate sau I a lua un bluescreen timpul instalării. Sale în prezent, folosind Vista, pentru că singurul sistem de operare care se poate instala corect. Sunt de planificare în generarea unui nou MoBo cu 2 GB RAM şi un X1650 de aproximativ 80 de lire, dar voi pastra P4, deoarece nu theres nevoie pentru a obţine un nou procesor de lucrări în cazul în care o amendă şi cu adevarat sa-l pe fratele meu pe care îl utilizează şi numai el joacă război Rock si WoW, de asemenea, am verificat pe site-ul MoBo şi P4 este suportat. Înainte de a lua toate fac acest lucru, am nevoie sa stiu este de fapt o MoBo RAM şi o problemă înainte de a-mi splash afară 80quid sa repar totul. Vă rugăm să poate unii o să mă ajute ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea fi doar o problemă Ram ..... Aţi încercat diferite Ram? .... 512MB de asemenea, nu este destul de adevărat.
| |||
| |||
| De probleme, cel mai probabil, încercarea de a rula Vista pe care un fel de spec. .. Unul de-al meu are 1 GB (minim) şi este un coşmar cu Vista. 2 GB de RAM shouold fel el. EDIT: Phil Ne pare rău, nu ai avut postate când am început să scrie
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Cea mai mare parte a bluescreen Sunt obtinerea de memorie sunt de management, dar unele sunt IRQL nici egal sau mai mic, de asemenea, cred ca defecte Ram nu ar trebui să-mi placă grafică determina să nu? şi aş definatley rula XP pe PC-ul, care în cazul în care mai am instalat fără o eroare. De asemenea, am încercat punerea un alt PC de berbec în el, dar grafica de carte încă nu funcţionează. Fratele meu nu poate coopera cu GMA900, deci cred că dacă am primit un nou MoBo şi Ram-ar ajuta? sau este aceasta şi alte probleme cum ar fi HDD sau CPU? |
|
| |||
| |||
| Exista 2 probleme aici ... RAM şi placă grafică. Concentreze pe o la un moment dat ..... adică adăuga unele decente Ram vedea şi în cazul în care rezolvă albastru ecrane şi alows vă pentru a instala XP. Apoi, ne putem uita la placă grafică problemă. Dacă preferaţi să cumpăraţi un nou mobo şi Ram, probabil că va rezolva, dar fără a face câteva teste cu noi Ram etc, nu exista nici o cale reală de a afla în cazul în care problema se află ..... Este un proces de eliminare, de testare, cel mai probabil, şi mai puţin costisitoare lucruri mai întâi. |
|
| |||
| |||
| Problema cu care se Ram bluescreen probleme, de asemenea, am fugit şi m-am memtest86 de tone de eroare. Sa 2x 256MB şi ştiu care este un defect. Grafica de carte este de 100% de lucru de pe alte PC-ul meu, dar nu pe other.I 'll elimina acest defect 256MB şi vezi XP instalează. |
|
| |||
| |||
| Dreptul XP instalat fără probleme pe 256MB de lucru, dar grafica încă doesnt work. Şi i-am havent orice bluescreen până în prezent. Voi testa 6200 şi |
|
| |||
| |||
| de fapt, baieti, sa sortate. M-am înşelat, după toate, în 6200 a fost ars afară, el didnt lucru, pe de altă parte PC. Memoria RAM a fost sortate problemă, dar sunt încă va actualiza, astfel încât să poată sprijini dual / quad miezuri în viitor şi PCI-E grafică va ajuta foarte mult. |
|
| |||
| |||
| Ultima problemă, dacă aş instala noul MoBo, RAM şi placă grafică i-ar trebui să reinstalaţi Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Probabil că da. Dacă dezinstalaţi toate driver-ele înainte de schimbarea mobo (inclusiv chipset-ul driver-ele), s-ar putea să scape cu asta, dar, chiar dacă nu, va trebui probabil reactivarea. |
![]() |
|
| Marcaje |