![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, podľa môjho druhého PC (2.8GHz P4, 512 MB RAM, GMA900) som v súčasnej dobe dostáva tony problémov, myslím, že je deska a Ram inak, ale nemám potuchy, čo je vlastne zle. Tu sú problémy, som si bluescreen atleast 2-4 krát denne, väčšina z Blue Uvádza sa "Memory Management", niektoré hry neinštalujte, moje 6200 PCI grafiku nefunguje, ale pracuje v inom PC (I Predpokladám, že PCI slot je buď spálené alebo Južnej most je v háji), keď sa snažím nainštalovať XP na to, ako hovorí, že niektoré súbory nemožno kopírovať ani som si bluescreen inštaláciu. Jej súčasné použitie Vista, pretože jediný OS, ktorý môžete nainštalovať správne. I'm plánovania pri získaní nového MOBO s 2gb Ram a X1650 asi 80 libier, ale budem sa držať, pretože P4 Nie je potreba získať nové CPU, keď že jeden funguje a skutočne jej môj brat, ktorý využíva a on len hrá vojny Rock a WoW, tiež som sa MOBO webových stránok a P4 je podporovaný. Ako som to všetko to, čo potrebujem vedieť, je to naozaj MOBO a RAM problém, ako som nešetřit 80quid ho vyriešiť. Prosím môžete mi niekto pomoct ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohol byť len Ram problém ..... Skúšali ste rôzne Ram? .... 512mb tiež nie je naozaj dost.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problémy, s najväčšou pravdepodobnosťou pokúša spustiť Vista na tom akési spec .. Jeden z mojich má 1 GB (minimálne) a je to nočná mora s Vista. 2GB RAM shouold triediť. EDIT: Omlouvám se phil si nebol vyslaný, keď som začal písať
|
| |||
| |||
| Väčšina z bluescreen sa mi sú správa pamäti, ale niektoré sú IRQL ani rovnaké alebo nižšie, tiež myslím, chybná Ram, nespôsobí mojej grafickej karty na neúspech? a já bych definatley beží XP na PC, že ak je vôbec máme inštalovaný bez chýb. Snažil som sa tiež uvedenie iného počítača do pamäte RAM, ale grafická karta stále nefungujú. Môj brat nemôže spolupráci s GMA900, takže myslím, keď som dostal nový MOBO a Ram by pomohlo? alebo je nejaké iné problémy, ako HDD alebo CPU? |
|
| |||
| |||
| K dispozícii sú 2 otázky, tu ... na Ram a grafická karta. Sústrediť sa na jeden po druhom ..... tj pridať nejaké dôstojnej Ram a videli, či to rieši modrým plátnom a alows inštaláciu XP. Potom sa môžeme pozrieť na grafických kariet problém. Ak chcete zakúpiť novú Mobo a Ram, že bude zrejme riešiť, ale bez robiť niektoré skúšky nových Ram atď, nie je žiadny skutočný spôsob, ako zistiť, kde je problém ..... je to proces odstraňovania, testovanie a s najväčšou pravdepodobnosťou menej nákladné veci ako prvý. |
|
| |||
| |||
| Táto otázka sa Ram bluescreen problémov je, že som tiež běžel memtest86 a mám ton chybu. Jeho 2x 256megabajt a nevím, ktorý z nich je chybný. Grafická karta je 100% mojej práce na PC, ale inak ostatné na other.I 'll odstrániť, že chybná 256megabajt a vidieť XP nainštaluje. |
|
| |||
| |||
| Právo XP nainštalovaná bez problémov na pracovných 256megabajt ale grafika stále doesnt práce. A mám i havent žiadne bluescreen doposial. I'll test na 6200 rovnako |
|
| |||
| |||
| vlastne kluci, jeho Zoradené. Mýlil som sa po všetkom, 6200 bola spálili, je didnt práce na iných PC. Skopci problém bol řazený, ale som stále bude aktualizovať, aby mohol podporiť dvoch / štyroch jadier v budúcnosti a PCI-E grafika pomôže veľa. |
|
| |||
| |||
| Posledný problém, jsem-li nainštalovať nový Mobo, Ram a grafickú kartu by Potrebujem preinštalovať Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Asi jo. Ak odinštalujete všetky vodiča pred prohozením Mobo (čipset vrátane vodiča), môžete dostať preč s ním, ale aj keď sa vám bude pravdepodobne potrebovať obnova. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problem doska - Problémy Zapnutie PC | jerry9175 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 12.září 2009 16:39 |
| Ton vírusy, myslím! | Koncepcia | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 15. mája 2008 13:12 |
| Existuje nejaký spôsob, ako zistiť, ako staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. mája 2008 04:03 |
| Problémy problém problémov. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. februára 2008 08:08 |
| Vie niekto, kde to nájsť ... | merton123 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 5. júl 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |