мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Тона проблема! Неед Хелп до сазнати што Проблем је!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14 тра 2009, 02:22
Мембер Гроуп

Default Тона проблема! Неед Хелп до сазнати што Проблем је!

Хеј свима, у мом Друго ПЦ (2.8ГХз П4, 512МБ РАМ, ГМА900) сам тренутно добијање тона проблема, мислим да је матична плоча и Рам мана, али ја немам појма шта је заправо погрешно. Ево проблема, ја добијем блуесцреен атлеаст 2-4 пута на дан већина Блуе екрани су "Меморы Манагемент", неке игре немојте инсталирати, мој 6200 ПЦИ графичка не ради, али то ради на неком другом рачунару (И претпостављам ПЦИ Слот или спаљене или Јужни мост је пијан), кад покушам инсталирати КСП на њега, он каже било неке датотеке не могу се копирати или Ја добијем блуесцреен док инсталирате. Њена тренутно користите Видик јер једини који може инсталирати ОС исправно. Ја сам на планирање узимајући нову МоБо са 2ГБ Рам и Кс1650 за око 80 фунта, ипак Им 'гонна држати П4 јер Тхереса не треба како би добили нови ЦПУ када да један ради фино и заиста својим братом, који користи и он само игра Уар Роцк и УОУ, и сам проверити на уеб страници МоБо и П4 подржана. Пре него што сам учинити све то, ја морам да знам да ли је заиста МоБо и РАМ проблем пре него што сам упрскати оут 80куид поправити га. Молимо може неко помоћ мене ...
Old 14 тра 2009, 02:39
Донаторска Група

Могао би да буде само Рам тема ..... да ли сте покушали различите Рам? .... Такође 512МБ није стварно довољно.

Које су тачно поруке о грешци, када је плаве екране?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 14 тра 2009, 02:41
Донаторска Група

Проблеми највероватније покушава покренути Виста на том врстом спец ..

Један од мина има 1ГБ (минимум) те је ноћна мора са Видик.

2ГБ РАМ-а схоуолд разврстати га.

Едит: Сорры Пхил вам није објављена кад сам почео писати

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 14 тра 2009, 04:24
Мембер Гроуп

Већина од блуесцреен сам узимајући су меморије управљање али неки су ИРКЛ нити једнака или мања, и мислим неисправан Рам не би требало да изазове моје графичком картицом на пропаст? и ја бих дефинатлеы трчање КСП на рачунар да ако икад добио инсталиран без грешке. Такође сам покушао стављањем другог рачунара овна у њу, али графичка картица и даље не раде. Мој брат не може затворити са ГМА900, па мислим, ако сам добио нови МоБо Рам и би? или је то неки други проблеми као што су процесор или ХДД?
Old 14 тра 2009, 04:42
Донаторска Група

Ту су 2 питања овде ... РАМ и Графичка картица.

Концентрирај се на једну по једну ..... тј додати неке пристојне Рам и видети ако се то рјешава плаве екране и алоус ли инсталирате КСП.

Тада можемо погледати Графичка картица проблем.

Уколико желите купити нови мобо и Рам, који ће се вероватно решити га, али без неких тестирања радиш са новим Рам итд, нема реалне начин знајући где лежи проблем ..... то је процес елиминације, тестирање је највероватније и мање скупе ствари прво.
Old 14 тра 2009, 04:49
Мембер Гроуп

Проблем са Рам је да блуесцреен проблеме, Иве 'исто тако ишла мемтест86 и ја је добио грешка тона. Његова 2кс 256МБ и знам које је неисправан. Графика картица је 100% ради на мом рачунару, али у недостатку других на отхер.И 'лл уклањамо неисправан 256МБ и видети КСП инсталира.
Old 14 тра 2009, 09:47
Мембер Гроуп

Ригхт КСП инсталиран без проблема на радно 256МБ графика, али и даље се посао. И ја сам лука је добио било који блуесцреен тако далеко. Ја ћу тестирати 6200 као
Old 14 тра 2009, 10:47
Мембер Гроуп

заправо момци, његове редају. Криво сам се након свега, 6200 изгорје оут, то није посао на другом рачунару. РАМ проблем је разврстан, али сам и даље ћу надоградити тако да може подржати дуал / Куад језгра у будућности и ПЦИ-Е графичка ће помоћи пуно.
Old 14 тра 2009, 12:25
Мембер Гроуп

Посљедњи проблем, Ако сам инсталирати нове МоБо, РАМ и Графичка картица би ли морати да поново инсталирате систем Уиндоус КСП?
Old 14 тра 2009, 14:38
Донаторска Група

Вероватно да.

Ако деинсталирате програм све дривер пре трампљење мобо (укључујући цхипсет драјвера), ви мај добити далеко са њом, али чак и ако то урадите, то ће вероватно треба поново активирајте.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Плоче Проблеми - Проблеми напајања рачунара јерры9175 Цасес & Поуер Супплиес 6 12. Јул 2009 16:39
Тона вируса, мислим! концепт Вирус, Спыуаре и безбедност 6 15 мај 2008 13:12
Има ли било који начин да сазнате како једна стара је ХДД? тхингие2 Дривес & Измјењиви медији 36 3 мај 2008 04:03
Проблеми проблем проблеме. ооброкенсиленце Дривес & Измјењиви медији 3 11 фебруар 2008 08:08
Се било ко да зна где се налазимо ... мертон123 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 10 5. јула 2007 05:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц