![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, (2.8GHz P4, ben şu anda sorunların ton alıyorum 512MB RAM, GMA900), sanırım benim İkinci bilgisayar olarak anakart ve Ram başarısız olduğunu ama gerçekte yanlış hiç bir fikrim yok. İşte sorunlar var, ben olan "Bellek Yönetimi", bazı oyunlar, yüklemek değil benim 6200 PCI grafik çalışmıyor 2-4 kere Bir gün Mavi Ekranlar büyük bir bluescreen atleast almak ancak başka bir bilgisayarda çalışıyor (I veya yanmış olan PCI Slot varsayalım Güney köprüsü vidalanmış ise), ben XP yüklemeye çalıştığınızda, her ikisi de bazı dosyaları kopyalanamaz veya yükleme sırasında bir bluescreen almak söyledi. Bunun şu anda Vista'yı kullanarak çünkü sadece OS, düzgün yükleyebilirsiniz. Ben 2GB Ram ve bir X1650 ile ilgili 80 sterlin için yeni bir MoBo elde planlama, ancak çünkü Theres hiçbir zaman bir ve kullandığı gerçekten onun kardeşim iyi çalışır, yeni bir işlemci almak için ben P4 devam edeceğim yaşıyorum ve sadece Savaş Kaya ve WoW, Yine ben ve MoBo web sitesini kontrol ve P4 desteklenmektedir oynamaktadır. Önce tüm bu var, biliyorum gerek gerçekten MoBo ve RAM sorunu önce serim dışarı bunu düzeltmek için 80quid bu. Lütfen bana yardımcı olabilir ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Could bir Ram sorunu ..... olmak Farklı Ram denedi? .... Ayrıca 512MB değil gerçekten yeterli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu sorunlar büyük olasılıkla özel .. bu tür üzerinde Vista'yı çalıştırmak için çalışıyor Bir benim 1GB vardır (minimum) ve Vista ile bir kabus. 2GB RAM bu tür shouold ve. EDIT: Maalesef sever, size gönderilen hadn't ben yazmaya başladı
|
| |||
| |||
| Ben alıyorum bu bluescreen çoğu bellek yönetimi ancak bazı IRQL ne eşit veya daha az da sanırım hatalı Ram başarısız olan grafik kartı neden gerekiyor? Eğer bir hata ile yüklü var ve ben definatley PC XP çalışır. Ayrıca ben başka bir PC RAM koyarak ama grafik kartı hala çalışmıyor. Kardeşim GMA900 ile, eğer yardımcı olacak yeni bir MoBo ve Ram var bu yüzden sanırım kafeslemek musunuz? veya HDD ya da CPU gibi başka sorunlar var? |
|
| |||
| |||
| 2 konular burada ... RAM ve Grafik Kartı. Konsantre bir bir anda ..... yani bazı iyi Ram eklemek ve görmek, eğer mavi ekranlar çözer ve XP yüklemek için alows. Sonra Grafik Kartı konusu bakabilirsiniz. Eğer yeni bir mobo ve Ram satın almak, bu muhtemelen çözeceğini, tercih yeni Ram vb çeşitli testler yapmadan, orada bilmeden hiçbir gerçek yol nereye sorun ..... yalan onu ortadan kaldırılması bir süreç, en az masraflı şeyler ilk olasılıkla test's. |
|
| |||
| |||
| RAM ile ilgili sorun, bluescreen sorunları, ben de memtest86 ve i koştum sonra hata ve ton var. Its 2x 256MB ve i olan bir hatalı olduğunu biliyorum. Bu kart% 100 diğer PC'de çalışan but the other.I 'll üzerinde başarısız hatalı 256MB ve XP yükler görmek kaldırmak grafikler. |
|
| |||
| |||
| Sağ XP çalışan 256MB bir sorun ama grafik hala doesnt iş yüklü. Ve i havent bugüne kadar herhangi bir bluescreen var. Ben 6200 de test edeceğimiz |
|
| |||
| |||
| Aslında çocuklar, kendi sıralanır. Tüm sonra, 6200, diğer bilgisayarda, o didnt iş çıkışı yanmış olduğunu yanlıştı. RAM sorunu düzenlenmiş olduğunu, ancak yine de böylece çift destekleyebilir / geleceği ve PCI olarak dört çekirdekli-E grafik çok yardımcı olacaktır yükseltme mi yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| Son sorun, Eğer yeni MoBo, Ram ve Grafik kartı takmak Windows XP yeniden yüklemeniz gerekir ki? |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen evet. Eğer kaldırmak tüm sürücüler mobo (yongaseti sürücüleri dahil swapping) önce, isterseniz, bunu, ancak alabilirsiniz bile var, muhtemelen tekrar gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |