менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Тонни проблем! Потрібна допомога щоб дізнатися, яка проблема є!

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 квітня 2009, 02:22
Член групи

Default Тонни проблем! Потрібна допомога щоб дізнатися, яка проблема є!

Ей кожен, в моєму другу ПК (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) Я зараз привертають тонни проблем, я думаю, є материнська плата і Рам В іншому випадку, але я поняття не маю, що це дійсно так. Ось ті проблеми, я отримую Bluescreen Atleast 2-4 рази на день, більшість з "синього екрану" є "Memory Management", деякі ігри не встановлювати, мої 6200 PCI графіка не працює, але працює на іншому ПК (I Припустимо, PCI слот або спалені або угвинчується південний міст), коли я намагаюся встановити XP на нього, він або говорить, що деякі файли не можуть бути скопійовані або я отримую Bluescreen при інсталяції. Її даний час використовує Vista, тому що єдина операційна система, яка може встановити правильн. Я планую в отриманні нових MoBo з 2 ГБ оперативної пам'яті і X1650 близько 80 фунтів, але я буду тримати P4 Theres тому немає необхідності, щоб отримати новий процесор, коли що працює і дійсно його брат мій, який використовує його і він тільки грає War Rock і WoW, Також я перевірив сайт MoBo і підтримує P4. Перш ніж зробити отримати все це, мені потрібно знати, чи є це MoBo і ОЗУ проблемою, перш ніж виплеснути 80quid це виправити. Будь-ласка, хто-небудь може мені допомогти ...
Old 14 квітня 2009, 02:39
Донор групи

Може бути просто Рам питання ..... ви пробували різні Рам? .... Також 512mb насправді не достатньо.

Які точні повідомлення про помилку, коли воно блакитних екранів?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14 квітня 2009, 02:41
Донор групи

Проблеми, швидше за все, намагається запустити Vista на такого роду Spec ..

Один з моїх має 1GB (мінімум) і це кошмар з Vista.

2 ГБ ОЗП shouold сортування.

EDIT: Sorry Філ, коли ти не Опублікований я почав писати
Old 14 квітня 2009, 04:24
Член групи

Більшість Bluescreen я отримую є управління пам'яттю, але деякі з них ні IRQL що дорівнює або менше, і я думаю, несправний Рам не повинна викликати моїх графічних карт на провал? і я б definatley запускати XP на комп'ютері, що якщо він взагалі є встановлені без помилок. Крім того, я намагався ставити RAM інший ПК, але в графічної карти ще не працюють. Мій брат не може співпрацю з GMA900, тому я думаю, якщо б я отримала нові MoBo і Рам б допомогти? або це інші проблеми, як жорсткий диск або процесор?
Old 14 квітня 2009, 04:42
Донор групи

Є 2 питання тут ... ОЗУ і відеокарти.

Зосередьтеся на одній за раз ..... тобто додати деякі гідні Рам і подивіться, що вирішує синіх екранів і alows встановити XP.

Тоді ми можемо подивитися на проблему Graphics Card.

Якщо ви віддаєте перевагу купувати нову плат і Рам, який буде, ймовірно, вирішити цю проблему, але не роблять деякі тести з новим т.д. Рам, немає реальної можливості дізнатися, де ця проблема лежить ..... Це процес ліквідації, випробування, швидше за все, і менш дорогі речі.
Old 14 квітня 2009, 04:49
Член групи

Проблема з ОЗУ, що Bluescreen проблем, я теж побіг memtest86, і я отримав тонни помилок. Її 2x 256Mb, і я знаю, який з них пошкоджено. Відеокарта 100% робочий на мій інший комп'ютер, але на відсутності МР other.I 'вилучити, що несправний 256mb і побачити XP встановлюється.
Old 14 квітня 2009, 09:47
Член групи

Право XP встановлюється без проблем на робочому 256mb, але графіка ще оленяча шкіра робота. І я отримав гавань будь-який Bluescreen до цих пір. Я перевірити 6200, а також
Old 14 квітня 2009, 10:47
Член групи

Хлопці насправді, його сортують. Я був неправий врешті-решт, було спалено 6200, воно didn't роботи на інший комп'ютер. Були відсортовані RAM проблема, але я все ще Gonna оновлення так що вона може підтримувати Dual / Quad ядер в майбутньому і PCI-E графіка допоможе багато чого.
Old 14 квітня 2009, 12:25
Член групи

Остання проблема, якщо я встановлю новий MoBo, оперативна пам'ять і відеокарта буде Мені потрібно перевстановити Windows XP?
Old 14 квітня 2009, 14:38
Донор групи

Напевно, так.

Якщо ви вилучили всіх водіїв до заміни плат (включаючи драйвери чіпсета), ви можете зійти з рук, але навіть якщо ви робите, це, ймовірно, знадобиться активізації.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Материнська проблеми - проблеми Включення ПК jerry9175 Справа & блоки живлення 6 12 вересня 2009 16:39
Тонни віруси, я думаю! Концепція Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 15 травня 2008 13:12
Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск? thingie2 Знімні накопичувачі І ЗМІ 36 3 травня 2008 04:03
Проблеми Проблеми проблема. oobrokensilence Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 11 лютого 2008 08:08
Хто-небудь знає де знайти ... merton123 Мережа, Модеми & VoIP 10 5 липня 2007 05:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.