![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен, в моєму другу ПК (2.8GHz P4, 512MB RAM, GMA900) Я зараз привертають тонни проблем, я думаю, є материнська плата і Рам В іншому випадку, але я поняття не маю, що це дійсно так. Ось ті проблеми, я отримую Bluescreen Atleast 2-4 рази на день, більшість з "синього екрану" є "Memory Management", деякі ігри не встановлювати, мої 6200 PCI графіка не працює, але працює на іншому ПК (I Припустимо, PCI слот або спалені або угвинчується південний міст), коли я намагаюся встановити XP на нього, він або говорить, що деякі файли не можуть бути скопійовані або я отримую Bluescreen при інсталяції. Її даний час використовує Vista, тому що єдина операційна система, яка може встановити правильн. Я планую в отриманні нових MoBo з 2 ГБ оперативної пам'яті і X1650 близько 80 фунтів, але я буду тримати P4 Theres тому немає необхідності, щоб отримати новий процесор, коли що працює і дійсно його брат мій, який використовує його і він тільки грає War Rock і WoW, Також я перевірив сайт MoBo і підтримує P4. Перш ніж зробити отримати все це, мені потрібно знати, чи є це MoBo і ОЗУ проблемою, перш ніж виплеснути 80quid це виправити. Будь-ласка, хто-небудь може мені допомогти ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути просто Рам питання ..... ви пробували різні Рам? .... Також 512mb насправді не достатньо.
| |||
| |||
| Проблеми, швидше за все, намагається запустити Vista на такого роду Spec .. Один з моїх має 1GB (мінімум) і це кошмар з Vista. 2 ГБ ОЗП shouold сортування. EDIT: Sorry Філ, коли ти не Опублікований я почав писати
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Більшість Bluescreen я отримую є управління пам'яттю, але деякі з них ні IRQL що дорівнює або менше, і я думаю, несправний Рам не повинна викликати моїх графічних карт на провал? і я б definatley запускати XP на комп'ютері, що якщо він взагалі є встановлені без помилок. Крім того, я намагався ставити RAM інший ПК, але в графічної карти ще не працюють. Мій брат не може співпрацю з GMA900, тому я думаю, якщо б я отримала нові MoBo і Рам б допомогти? або це інші проблеми, як жорсткий диск або процесор? |
|
| |||
| |||
| Є 2 питання тут ... ОЗУ і відеокарти. Зосередьтеся на одній за раз ..... тобто додати деякі гідні Рам і подивіться, що вирішує синіх екранів і alows встановити XP. Тоді ми можемо подивитися на проблему Graphics Card. Якщо ви віддаєте перевагу купувати нову плат і Рам, який буде, ймовірно, вирішити цю проблему, але не роблять деякі тести з новим т.д. Рам, немає реальної можливості дізнатися, де ця проблема лежить ..... Це процес ліквідації, випробування, швидше за все, і менш дорогі речі. |
|
| |||
| |||
| Проблема з ОЗУ, що Bluescreen проблем, я теж побіг memtest86, і я отримав тонни помилок. Її 2x 256Mb, і я знаю, який з них пошкоджено. Відеокарта 100% робочий на мій інший комп'ютер, але на відсутності МР other.I 'вилучити, що несправний 256mb і побачити XP встановлюється. |
|
| |||
| |||
| Право XP встановлюється без проблем на робочому 256mb, але графіка ще оленяча шкіра робота. І я отримав гавань будь-який Bluescreen до цих пір. Я перевірити 6200, а також |
|
| |||
| |||
| Хлопці насправді, його сортують. Я був неправий врешті-решт, було спалено 6200, воно didn't роботи на інший комп'ютер. Були відсортовані RAM проблема, але я все ще Gonna оновлення так що вона може підтримувати Dual / Quad ядер в майбутньому і PCI-E графіка допоможе багато чого. |
|
| |||
| |||
| Остання проблема, якщо я встановлю новий MoBo, оперативна пам'ять і відеокарта буде Мені потрібно перевстановити Windows XP? |
|
| |||
| |||
| Напевно, так. Якщо ви вилучили всіх водіїв до заміни плат (включаючи драйвери чіпсета), ви можете зійти з рук, але навіть якщо ви робите, це, ймовірно, знадобиться активізації. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнська проблеми - проблеми Включення ПК | jerry9175 | Справа & блоки живлення | 6 | 12 вересня 2009 16:39 |
| Тонни віруси, я думаю! | Концепція | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 15 травня 2008 13:12 |
| Чи є спосіб дізнатися, скільки років Жорсткий диск? | thingie2 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 36 | 3 травня 2008 04:03 |
| Проблеми Проблеми проблема. | oobrokensilence | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 лютого 2008 08:08 |
| Хто-небудь знає де знайти ... | merton123 | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 5 липня 2007 05:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |