![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, така че аз се чудех, аз може и да става за Vista по-късно за игри за моя изграждане на нови съоръжения, но аз не мога да си позволя на ОС все още, но аз мисля, че имам реших, че ще получите 64 версия малко. Това, което искат да знаят е, че ако получа 4GB (2x2GB пръчици) на овен какво ще се случи, ако инсталирате всички 4GB на моя изгради само с 32-битова версия на XP? Просто не го признае част от него, или няма да работи на всички? И ако това е първият вариант, би които забавят компютъра ми ли?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя ще признае 3gigs, над което имате нужда 64 Така че си струва да получавате 4gigs дотогава ММО
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Този това, което аз си мислех, но не го забави компютъра определяне на всички които имат повече, отколкото може да се справиш? например, не означава, че тя има повече не може да работи в дуел канал? |
|
| |||
| |||
| Тя не трябва да го забави, но няма да го ускори или много, никога не съм чул някой проблеми с тичане 2x2duel в 32bit, то може просто да гледат на нея като 1.5x1.5 в дуел
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, аз може да отиде за това, че, ако реша мога да си позволя на допълнително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха ..... Аз съм с 4GB с Vista Ultimate x86 и няма да забави, че мога да виждам.
| |||
| |||
| Добре, благодаря, аз просто трябва да бъде в състояние да си позволят Изглед сега |