![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tak mě napadlo, že jsem dobře jít do průhled později na hraní pro mou novou stavbu, ale nemohu si dovolit ještě OS, ale myslím, že jsem se rozhodl, dostanu 64 bit verzi. Co jsem chtěl vědět, jestli jsem si 4GB (2x2GB hole) paměti RAM, co by se stalo, kdybych nainstalovat všechny 4gb na mé budovat pouze s 32 bitovou verzi XP? To by prostě neuznávají její část, nebo by to nebude fungovat vůbec? A jestli je to první možnost, bylo by to pomalý počítač dolů?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude uznávat 3gigs, přes které budete potřebovat 64 Tak to stojí za to dostat do té doby 4gigs IMO
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| To je to, o čem jsem přemýšlel, ale to pomalý počítač se vůbec s více než to zvládne? Například, to znamená, že mají více nelze spustit v souboji kanál? |
|
| |||
| |||
| To by nemělo zpomalit, ale nebude to urychlí moc ani jsem nikdy neslyšel někdo problémy s 2x2duel běží v 32 bitovém, může to prostě vidět, jak 1.5x1.5 v souboji
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, děkuji, mohl bych jít na které pak, pokud se rozhodnu si mohu dovolit extra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ..... I'm using 4 GB s Windows Vista Ultimate x86 a není zpomalit, že vidím.
| |||
| |||
| ok, díky, jen potřebuji, aby mohli dovolit Vista nyní |