![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εντάξει, έτσι αναρωτιόμουν, θα μπορούσα κάλλιστα να πρόκειται για vista αργότερα για gaming για τη νέα κατασκευή μου, ωστόσο εγώ δεν μπορούν να αντέξουν το OS ακόμα, όμως νομίζω ότι έχω αποφασίσει θα πάρω την 64 bit έκδοση. Τι θ θέλουν να ξέρουν είναι, αν πάρω 4GB (2x2GB sticks) του εμβόλου τι θα συμβεί εάν η εγκατάσταση όλων των 4GB μου σχετικά με την κατασκευή μόνο με την έκδοση 32 bit των XP; Μήπως θα ήταν να μην αναγνωρίσουν μερικές μόνο από αυτό, ή δεν θα λειτουργήσει σε όλα; Αν και είναι η πρώτη επιλογή, θα ήταν αργή ότι ο υπολογιστής μου κάτω;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα αναγνωρίσει 3gigs, πάνω που χρειάζεστε 64 Έτσι, αξίζει να πάρει το 4gigs μέχρι τότε ΙΜΟ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Thats τι σκεφτόμουν, αλλά αυτή είναι αργός ο υπολογιστής προβλέπονται σε όλα με περισσότερα από ό, τι μπορεί να χειριστεί; για παράδειγμα, έχοντας κάνει περισσότερο σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρέξει σε κανάλι μονομαχία; |
|
| |||
| |||
| Δεν θα πρέπει να επιβραδύνει, αλλά δεν θα την επιταχύνει ούτε πολύ, δεν έχω ακούσει για όσους έχουν προβλήματα λειτουργίας 2x2duel σε 32bit, μπορεί να δούμε ακριβώς όπως 1.5X1.5 σε μονομαχία
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ, επιτρέψτε μου να πάμε για τα οποία στη συνέχεια, αν αποφασίσω μπορώ να παρέχουν τις επιπλέον. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ..... Είμαι χρησιμοποιώντας 4gb με Vista Ultimate x86 και δεν υπάρχει επιβράδυνση, που μπορώ να δω.
| |||
| |||
| ok, ευχαριστώ, απλά πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν Vista τώρα |