![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, pa sam bio zadivljen, ali sam mogao biti idući na vidik kasnije za igranje za moj novi graditi, međutim, ne mogu priuštiti OS još, ali mislim da sam odlučila ću dobiti 64 zalogaj inačici. Što ja koji žele znati jest, ako JA dobiti 4GB (2x2GB štapovima) od ovna što će se dogoditi ako sam instalirati sve 4GB na moj graditi sa samo 32 zalogaj inačici od XP? To bi jednostavno ne prepoznaju neki od njega, ili da ne rade uopće? I Ako je prva opcija, da bi trom dolje moj računalo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ona će se prepoznati 3gigs, preko koje trebate 64 Na taj način posrijedi je vrijedan dobivanje 4gigs do tada IMO
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Taj što sam mislio, ali se to trom računalo dolje na sve koji imaju više nego što može nositi? na primjer, ne znači da više ne može izvoditi u dvoboju kanal? |
|
| |||
| |||
| To ne treba da ga usporiti, ali ne će ga ubrzati ili puno, nikad nisam čuo za nikoga vlasništvo teškoća trčanje 2x2duel u 32bit, on svibanj pravedan vidjeti kako 1.5x1.5 u dvoboj
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, hvala, ja može ići za to onda, ako se odlučim mogu priuštiti dodatno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... Im 'koristeći 4gb sa Vidik Konačan x86, i nema usporiti, da mogu vidjeti.
| |||
| |||
| ok, hvala, JA pravedan trebate biti u mogućnosti to priuštiti Vista sada |