![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אז שאלתי את עצמי, אני בהחלט יכול להיות הולך Vista מאוחר יותר עבור המשחק החדש שלי עבור לבנות, אולם אני לא יכול להרשות לעצמו את מערכת ההפעלה עדיין, אולם אני חושב החלטתי אני אשיג את גרסת 64 סיביות. מה שאני רוצה לדעת הוא, אם אני מקבל 4GB (2x2GB מקלות) של RAM מה יקרה אם אני להתקין על כל 4GB לבנות שלי רק עם גירסת 32 ביט של XP? האם זה פשוט לא להכיר חלק ממנו, או שמא זה לא עובד בכלל? ואם זה באפשרות הראשונה, היה איטי כי המחשב שלי למטה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה לזהות 3gigs, כי אתה צריך מעל 64 אז כדאי לקבל את 4gigs עד אז IMO
|
| |||
| |||
| Thats מה אני חושב, אבל זה להאט את המחשב למטה כל שיש יותר יכול להתמודד עם זה? למשל, אין צורך יותר מתכוון לזה לא יכול לרוץ בערוץ דו קרב? |
|
| |||
| |||
| זה לא היה צריך להאט אותה אבל זה לא תאיץ אותו במיוחד, מעולם לא שמעתי על מישהו מתקשה לרוץ 2x2duel ב 32bit, זה יכול רק לראות אותו בתור 1.5x1.5 ב דו קרב
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה, אני יכול ללכת על זה אז, אם אני מחליט שאני יכול להרשות לעצמי תוספת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ..... אני משתמש ב 4GB עם Vista Ultimate x86 ו אין להאט, כי אני יכול לראות.
| |||
| |||
| בסדר, תודה, אני רק צריך להיות מסוגל להרשות לעצמו Vista כעת |