![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, taigi man buvo įdomu, galiu būti ir ketinate Vista vėliau žaidimų mano naujos statybos, tačiau aš negaliu sau leisti dar OS, tačiau aš manau, nusprendė gausiu 64 bitų versija. Ką aš, kurie nori žinoti, jei gaunu 4GB (2x2GB sticks) RAM, kas atsitiks, jei aš įdiegti visus 4GB mano kurti tik 32 bitų versiją XP? Ar jis tiesiog negali pripažinti kai kurias arba tai jis neveikia visai? Ir jei tai pirmasis variantas, tai, kad lėtai Mano kompiuteris žemyn?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ji bus pripažinti 3gigs, kaip kad jums reikia 64 Taigi verta gauti 4gigs iki tol TJO
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Thats ką aš galvoju, bet tai lėtas kompiuteris nustatytas ne visi, turintys daugiau nei jis gali dirbti? Pavyzdžiui, ji turinti daugiau tai jis negali paleisti dvikova kanalas? |
|
| |||
| |||
| Jis neturėtų pristabdyti jį žemyn, tačiau ji negali pagreitinti šį procesą tiek daug, aš niekada girdėjote apie bet iškilo problemų rodyti 2x2duel ir 32bit, tai gali pamatyti tik tai, kaip 1.5x1.5 į dvikova
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū, galiu eiti, kad tada, jei aš galiu sau leisti nuspręsti papildomai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... Aš naudoju 4gb su x86 Vista Ultimate ir ten nėra lėčiau, kad aš galiu pamatyti.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū, man tiesiog reikia, kad galėtų sau leisti Vista dabar |