![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, tāpēc man bija jautājums, es varētu būt doties uz vista vēlāk spēļu par savu jauno būvēt, tomēr es nevaru atļauties OS vēl, tomēr es domāju, ka esmu nolēmis es saņems 64 bitu versiju. Kas i vēlas zināt ir, ja man 4GB (2x2GB sticks) RAM, kas notiktu, ja es instal visus 4GB manā būvēt tikai 32 bitu versiju XP? Vai tas vienkārši nav atzīt atsevišķas tā, vai arī tas nedarbosies vispār? Un, ja tas ir pirmais risinājums būtu, ka lēni mana datora uz leju?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tā atzīst 3gigs gaitā, ka jums 64 Tāpēc ir vērts kļūst 4gigs līdz tam IMO
|
| |||
| |||
| Tas ir tas, ko es domāju, bet tas lēni salona visu, kam ir vairāk nekā tā spēj rīkoties? Piemēram, tas, kam ir vairāk nozīmē to nevar palaist ar duel kanālu? |
|
| |||
| |||
| Tā nedrīkst kavēt to uz leju, bet tas nav to paātrinātu daudz nu, es nekad neesmu dzirdējis ikviens, kam ir problēmas ar braukšanas 2x2duel ar 32bit, to var tikai redzēt kā 1.5x1.5 in duelis
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, paldies, es varētu iet, ka tad, ja man izlemt, es varu atļauties vairāk. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... Es, izmantojot 4gb ar x86 Vista Ultimate un nav palēnināt, ka es varu redzēt.
| |||
| |||
| ok, paldies, es vienkārši nepieciešams, lai varētu atļauties Vista tagad |