![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, asa ca ma intrebam, aş putea să fie bine mergi la vista mai târziu pentru jocuri pentru noul meu a construi, cu toate acestea nu îmi pot permite OS încă, cu toate acestea cred ca am decis voi obţine versiunea de 64 biţi. Ce-am vrea să ştim este, dacă primesc 4GB (bete 2x2GB) de RAM ce s-ar întâmpla dacă am instala toate 4GB on meu construi cu numai versiunea pe 32 de biţi de XP? Nu ar recunoaşte doar o parte din ea, sau că nu este de lucru la toate? Iar daca acesta este prima opţiune, ar lent, care computerul meu în jos?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aceasta va recunoaşte 3gigs, peste 64 de care ai nevoie Deci, este în valoare de achiziţie 4gigs până atunci OMI
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Thats ce mă gândeam, dar nu este lent calculator în jos, la toate care au mai mult decât se poate trata? de exemplu, nu au mai mult înseamnă că nu se pot executa în canal duel? |
|
| |||
| |||
| Aceasta nu ar trebui să încetini, dar acesta nu va creşte viteza de mult, fie, nu am mai auzit de cineva care au probleme de funcţionare 2x2duel în 32 de biţi, se poate vedea doar ca pe 1.5x1.5 în duel
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| OK, mulţumesc, am s-ar putea merge pentru că, atunci, dacă mă decid-mi pot permite suplimentare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da ..... Im 'folosire 4GB cu Vista Ultimate x86 şi nu există nici o încetinire, că pot vedea.
| |||
| |||
| OK, mulţumesc, am nevoie pentru a putea permite Vista acum |