![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, tak ma napadlo, že som dobre ísť do priehľad neskôr na hranie pre moju novú stavbu, ale nemôžem si dovoliť ešte OS, ale myslím, že som sa rozhodol, dostanem 64 bit verziu. Čo som chcel vedieť, či som si 4GB (2x2GB palice) pamäte RAM, čo by sa stalo, keby som nainštalovať všetky 4gb na mojej budovať len s 32 bitovú verziu XP? To by jednoducho neuznávajú jej časť, alebo by to nebude fungovať vôbec? A jestli je to prvá možnosť, bolo by to pomalý počítač nadol?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bude uznávať 3gigs, cez ktoré budete potrebovať 64
Tak to stojí za to dostať do tej doby 4gigs IMO
|
|
|
|||
|
|||
|
To je to, o čom som premýšľal, ale to pomalý počítač sa vôbec s viac ako to zvládne? Napríklad, to znamená, že majú viac nedá spustiť v súboji kanál?
|
|
|
|||
|
|||
|
To by nemalo spomaliť, ale nebude to urýchli moc ani som nikdy nepočul niekto problémy s 2x2duel beží v 32 bitovom, môže to jednoducho vidieť, ako 1.5x1.5 v súboji
|
|||
|
|||
|
ok, děkuji, mohol by som ísť na ktoré potom, ak sa rozhodnem si môžem dovoliť extra.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo ..... I'm using 4 GB s Windows Vista Ultimate x86 a nie spomaliť, že vidím.
|
|||
|
|||
|
ok, vďaka, len potrebujem, aby mohli dovoliť Vista teraz
|