![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, па сам се питам, ја те могу бити ће видик касније и за играње за моју нову граде, али ја још увек не могу да приуште оперативни систем, али мислим да сам одлучила да ћу добити 64 битне верзије. Оно што сам желео да се зна, ако добијем 4ГБ (2кс2ГБ штаповима) РАМ-а шта ће се десити ако инсталирате све 4ГБ на мој граде само са 32 битном верзијом КСП-у? То би не само да признаје неке, или да не ради уопште? И ако је прва опција, која ће успорити рачунар?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће признати 3гигс, преко које су вам потребне 64 Тако да вреди добија 4гигс до тада ИМО,
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Тај што сам мислила, али се полако рачунар доле на све имају више него што може да обради? На пример, да ли има више значи да не може да се покрене у дуелу канала? |
|
| |||
| |||
| То не треба да га успорити, али неће то убрзати или много, никад нисам чуо ко има проблема 2кс2дуел ради у 32бит, то само може да га види као 1.5кс1.5 у дуелу
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала, ја могу да идем за то онда, ако се одлучим да могу приуштити екстра. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп ..... Ја користим са 4ГБ системе Виста Ултимате кс86 и не постоји успори, да видим.
| |||
| |||
| Ок, хвала, ја само треба да буду у стању да приуште Видик сада |