![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, ben, ben de manzara daha sonra oyun oynamak için yeni, ancak henüz OS göze alamaz kurmak için gidiyor olabilir, ancak ben ben 64 bit sürümü olsun karar olduğunu düşünüyorum merak ediyorum. I ise, eğer olsun 4GB (2x2GB sopalarla know) eğer benim XP sadece 32 bit sürümü ile inşa tüm 4GB yüklemek ne olur ram ne eksik? Sadece, ya da onu tanımıyor misiniz o hiç işe yaramaz? Ve eğer ilk seçenek, bu aşağı benim bilgisayar yavaş cekti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Over You 64 gereken o, 3gigs tanıyacaktır Öyledir o zamana kadar elde 4gigs değer IMO
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Thats ne düşünüyordum, ama aşağı tüm daha başa daha fazla sahip bilgisayar yavaş geliyor? Örneğin, daha o düello kanal çalışmasına anlamına olan nedir? |
|
| |||
| |||
| Onu yavaşlatmak gerektiğini ama çok da o kadar hızlı olmayacak, kimseye sorun 2x2duel 32bit çalışan sahip hiç duymadım, sadece 1.5x1.5 olarak düelloda onu görebilirsiniz
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| ok, thank you, I gidebilir sonra, eğer ben ekstra göze siz karar verirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... Ben Vista Ultimate x86 ve 4gb kullanıyorum hiçbir yavaşlama, ben görebilirsiniz.
| |||
| |||
| ok, teşekkürler, ben şimdi Vista göze mümkün gerekir |