![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, от я і цікаво, я можу бути збираємося Vista пізніше для ігор для мого нового будівництва, однак я не можу дозволити собі ще ОС, однак я думаю, що я вирішив, що я отримаю 64 розрядної версії. Те, що я, охочих дізнатися, чи є, якщо я отримую 4GB (2x2GB палички) оперативної пам'яті, що станеться, якщо встановити всі 4 Гб на мій побудувати тільки з 32-бітної версії XP? Хіба тільки не визнають деякі з них, або ж вона не працює взагалі? І якщо перший варіант, буде повільним, що мій комп'ютер вниз?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це визнають 3gigs більше, що вам потрібно 64 Тож чи варто 4gigs до тих пір ІМО
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Thats, що я думав, але робить це повільний комп'ютер вниз на всіх, що мають більше він може працювати? Наприклад, не маючи більше означає, що вона не може працювати в дуелі канал? |
|
| |||
| |||
| Це не повинно уповільнити його, але він не буде її прискорити багато чого небудь, я ніколи не чув, щоб хтось не вдається 2x2duel працює в 32-бітному, це може тільки бачити його в якості 1.5x1.5 в дуелі
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| ОК, дякую, я міг би піти на те, що, якщо я вирішу, я можу дозволити собі додаткові. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ..... Я використовую 4 Гб з Vista Ultimate x86 і немає сповільнитися, що я бачу.
| |||
| |||
| ОК, спасибі, мені просто потрібно бути в змозі дозволити собі зараз Vista |