![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можете ли да направите тройна канал, определен от кажем купуват 3 от същия стик на RAM, но не като набор?
Защото аз знам, че може да се направи с DDR2, но от 3 х 2 GB комплект DDR3 е толкова много по-скъпо, отколкото (цена на 1 2GB DDR3 стик) х 3 Така че аз помислих, че той не може да се направи? Също така само общи RAM въпрос, толкова по-ниска CAS латентност толкова по-добре нали? Благодаря, Оли.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не можете, но тя може или не може да заработи, комплекти са там, защото те са съвпадащата от производителя, за да бъде всичко на едно "партида".
И да, въпреки че тя не засяга неща, които много.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Да Просто помислих, като, ако сте купили 3 комплекта 2 х 2GB всички наведнъж от един и същ оператор, шансовете са, че ще бъде една и съща партида иначе, наистина?
Плюс някои от нея ще бъдат съвпадащата все пак