![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžeme si třísedačkovou kanál stanovené říct nákupu 3 téhož dřevo RAM, ale ne jako soubor? Protože vím, že lze udělat s DDR2, ale o 3 x 2 GB soubor DDR3 je tak mnohem dražší, než (cena od 1 2 gb DDR3 hůl) x 3 Tak jsem si myslel, že snad není možné? Také jen obecnou otázku RAM, tím nižší je CAS latence, tím lépe ne? Díky, Ollie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete si ale může nebo nemůže pracovat se soubory jsou tam proto, že nejsme porovnaných podle výrobce, aby se všichni jednoho "šarže". A jo, když to nemá vliv na věci, které mnoho.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jasně jsem si, jako když koupila 3 sady 2 x 2 GB najednou od stejného dodavatele, kurz bude to stejné dávky stejně, jistě? Plus některé by bylo uzavřeno stejně
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dual Channel RAM mají být stejné na jiný kanál? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Procesory, základní desky & RAM | 31 | 29. Prosinec 2008 09:34 |
| AMD cpu je to trojlůžkový ??????????? | robina80 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 4. května 2008 14:38 |
| Ahhhhh DDR3 nebo SLI? | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 20 | 29. prosince 2007 04:51 |
| Triple monitory? | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 9. prosinec 2007 12:25 |
| DDR3 grafika? | Xeon | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. listopadu 2007 02:53 |
| Thread Nástroje | |
| |