![]() |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να κάνετε ένα τριπλό κανάλι που έλεγα από την αγορά 3 του ίδιου ραβδί της μνήμης RAM, αλλά δεν ως σύνολο; Επειδή ξέρω ότι μπορεί να γίνει με DDR2, αλλά ένα 3 x 2GB των DDR3 που είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι (τιμή του 1 2GB DDR3 stick) x 3 Σκέφτηκα ότι ίσως δεν μπορεί να γίνει; Επίσης, μόνο μια γενική ερώτηση RAM, τόσο χαμηλότερη είναι η λανθάνουσα CAS το καλύτερο έτσι; Ευχαριστώ, Ollie.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε, αλλά ενδέχεται να είναι ή να μην λειτουργούν, τις δέσμες υπάρχουν μόνο και μόνο επειδή είναι αντιστοιχισμένη από τον κατασκευαστή να είναι όλα από ένα "παρτίδα". Και ναι, αν και δεν επηρεάζει τόσο πολύ υλικό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι μόλις κατάλαβα, όπως και αν αγοράστηκαν 3 σετ των 2 x 2GB ταυτόχρονα από τον ίδιο προμηθευτή, πιθανότητες είναι ότι θα είναι της ίδιας παρτίδας έτσι κι αλλιώς, σίγουρα; Plus και ορισμένα από αυτά θα είναι ούτως ή άλλως αντιστοιχισμένης
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual Channel RAM πρέπει να είναι το ίδιο για το άλλο κανάλι;; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 31 | 29 Δεκ. 2008 09:34 |
| Τροπολογία της τριπλής cpu της ??????????? | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 4η Μαΐου 2008 14:38 |
| Ahhhhh DDR3 ή SLI? | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 29 Δεκ. 2007 04:51 |
| Τριπλό οθόνες; | Eltocliousus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 9 Δεκ. 2007 12:25 |
| Γραφικά DDR3; | Xeon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 18 Νοε 2007 02:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |