![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Možete li napraviti trostruki kanal set by reći kupuju 3. istog štapa RAM-a, ali ne kao skup? Zato što znam da može biti učinjeno s DDR2, ali 3 x 2GB set DDR3 toliko je mnogo skuplja od (cijena od 1 2GB DDR3 stick) x 3 Pa sam mislio možda se ne može uraditi? Također samo opće RAM pitanje, to je niža CAS Latency to bolje zar ne? Hvala, Ollie.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete, ali svibanj ili svibanj ne rad, postavlja se tamo, jer oni su podudarne su od strane proizvođača koji će se sve jednog "batch". I da, iako ne toliko utjecati na stvari.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da sam shvatio, kao i ako ste kupili 3 seta 2 x 2GB sve odjednom iz istog dobavljača, izgledi su da će se isti batch anyway, sigurno? Plus neki od bilo bi podudaranjem anyway
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Channel RAM-a mora biti ista na drugim kanal? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Matične ploče i RAM | 31 | 29. prosinac 2008 09:34 |
| AMD CPU's triple's ??????????? | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 4. svibanj 2008 14:38 |
| Ahhhhh DDR3 i SLI? | Cew27 | General Hardware Chat | 20 | 29. prosinac 2007 04:51 |
| Triple prati? | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 9. prosinac 2007 12:25 |
| DDR3 grafiku? | Xeon | Graphics Cards & Monitors | 4 | 18. studeni 2007 02:53 |
| Thread Tools | |
| |