![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tud hármas csatorna által megállapított felvásárlási 3 mondjuk az azonos Stick RAM, de nem a rendszer?
Mert tudom, hogy meg lehet csinálni a DDR2, de a 3 x 2GB meg a DDR3 olyan sokkal drágább, mint a (ár 1-2GB DDR3 Stick) x 3 Akkor gondoltam, hogy nem lehet tenni? Is csak egy általános kérdés a RAM, annál alacsonyabb a CAS késés annál jobb? Köszönöm, Ollie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tudod, de lehet, hogy nem működik, az meg van-e, mert kiegyenlített ki a gyártó, hogy minden egy "tétel".
És igen, bár ez nem érinti a dolog, hogy sok.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja, csak kitaláltad, mint ha 3 vásárolt készletek 2 x 2GB egyszerre ugyanattól az eladótól, hogy az ellentétes lesz az ugyanabból a sorozatból egyébként, biztosan?
Plusz néhány lenne egyezésű anyway