![]() |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לעשות משולש ערוץ שקבע אומר לקנות 3 של אותו מקל של זיכרון RAM, אבל לא כמו קבוצה? כי אני יודע את זה ניתן לעשות עם DDR2, אבל 3 x 2GB של DDR3 בחר כל כך הרבה יותר יקר יותר (מחיר של 2GB DDR3 מקל 1) x 3 אז חשבתי שאולי זה לא יכול להיעשות? כמו כן, רק שאלה כללית של זיכרון RAM, כך יהיו נמוכים יותר CAS כמיסות טוב יותר נכון? תודה, אולי.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול אבל הוא עשוי או עלול לא לפעול, את קובעת האם יש משום שהן תואמות את המצב על ידי היצרן כדי להיות כל אחד "אצווה". כמו כן, כן, למרות שהוא אינו משפיע על כל כך הרבה דברים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, אני פשוט הבנתי, כאילו אם קנית 3 ערכות של 2 x 2GB בבת אחת מאותו ספק, יש יתרון זה יהיה זהה בכל מקרה אצווה, בטח? בנוסף, חלק זה יהיה בכל מקרה התואמים
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Channel RAM חייב להיות זהה על ערוץ אחר?? | 4d (Fordy (פורד) אולי | CPUs, Motherboards & RAM | 31 | 29 דצמבר 2008 09:34 |
| משולש של AMD CPU's ??????????? | robina80 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 4th מאי 2008 14:38 |
| Ahhhhh DDR3 או SLI? | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 29 דצמבר 2007 04:51 |
| טריפל מפקחת? | Eltocliousus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 9th דצמבר 2007 12:25 |
| DDR3 גרפיקה? | Xeon | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 18 נובמבר 2007 02:53 |
| שרשרת כלים | |
| |