![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar galite Triple kanalas nustatytą pasakyti perkant 3 paties molio RAM, o ne kaip nustatyti? Nes žinau, kad tai galima padaryti su DDR2, bet 3 x 2GB rinkinys DDR3 yra tiek daug brangiau nei (kaina 1 2GB DDR3 Stick) x 3 Ir aš maniau gal jis negali būti padaryta? Taip pat tik bendras RAM klausimą, apatinėje CAS Latency geriau teisė? Ačiū, Ollie.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galite bet jis gali ar negali dirbti, rinkiniai yra ten, nes jie atitiko ne gamintojas turi būti visi viena "partija". O yeah, jei ji neturi įtakos medžiagos, kad daug.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yeah I just figured, pavyzdžiui, jei esate pirkę 3 komplektai 2 x 2GB vienu metu iš to paties pardavėjo, šansai yra tai bus tos pačios partijos, anyway, tikrai? Plius kai ji bus suderinta anyway
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual Channel RAM turi būti tos pačios ant kito kanalo? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 31 | 29 gruodis 2008 09:34 |
| AMD Triple procesoriaus ??????????? | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 4 gegužė 2008 14:38 |
| Ahhhhh DDR3 ar SLI? | Cew27 | General Hardware Chat | 20 | 29 gruodis 2007 04:51 |
| Triple monitorių? | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 9 gruodis 2007 12:25 |
| DDR3 Grafika? | Xeon | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 18, 2007 02:53 |
| Temos įrankiai | |
| |