![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy można dokonać triple channel ustalonym przez powiedzieć skup 3 tego trzymać RAM, ale nie jako zestaw? Ponieważ wiem, że można zrobić z DDR2, ale 3 x 2 GB zestaw DDR3 jest tak znacznie droższe niż (cena 1 2GB DDR3 stick) x 3 Myślałem, że może tak nie można zrobić? Również tylko ogólne pytanie RAM, tym niższa CAS Latency lepsze prawo? Dzięki Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można, ale może nie działać, zestawy istnieją, ponieważ są one dopasowane przez producenta do wszystkich jednej "partii". I tak, chociaż nie ma wpływu na wiele rzeczy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak właśnie zorientowali, jak jeśli kupił 3 zestawy 2 x 2GB wszystkie na raz z tego samego sprzedawcy, kursy są to będziemy w tej samej serii i tak, na pewno? Plus niektórych byłoby dopasowane anyway |