![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se poate face un triplu canal stabilit de spus cumpărare 3 al aceluiaşi băţ de RAM, dar nu ca un set? Pentru ca stiu ca se poate face cu DDR2, dar a 3 x 2GB de DDR3 este atât de mult mai scumpe decât (preţul de 1 2GB DDR3 stick) x 3 Aşa că am gândit că poate nu se poate face? De asemenea, doar o întrebare generală RAM, cu atât este mai mică CAS latenţă de mai bine nu-i asa? Multumesc, Ollie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Puteţi, dar s-ar putea sau ar putea să nu funcţioneze, de seturi sunt acolo pentru că sunt potrivite de către producător să fie tot de un "lot". Şi da, chiar dacă aceasta nu afectează atât de mult lucrurile.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da, am gandit, ca daca ai cumparat 3 seturi de 2 x 2 GB, toate dintr-o dată de la acelaşi furnizor, cotele sunt va fi acelaşi lot, oricum, cu siguranta? Plus unele s-ar fi potrivit, oricum |