![]() |
|
| |||
| |||
| Ama, bir dizi olarak üç kanal 3 RAM aynı sopa ve satın söylüyorlar tarafından değil miyim? Çünkü bu DDR2 ile yapılabilir, biliyorum ama DDR3 bir 3 x 2GB ayarlamak çok daha fazla 1 2GB DDR3 sopa ve (fiyat) x 3 daha pahalı Ben belki de yapılması mümkün değildir düşündüm? Ayrıca sadece genel bir RAM soru, bu CAS Gecikme daha iyi sağ alt? Teşekkürler, Ollie.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü üretici tarafından bütün bir "yığın" olmak kadar eşlemeli olduğunuz iş değil, ama Mayıs veya Mayıs, bu ayarlar var. Ve evet, ancak bu şeyler o kadar etkilemez.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet ben gibi eğer aynı satıcı sonra gelen 2 x 2GB 3 setleri tüm satın düşündüm, oranlar da aynı grup yine de emin olacaksınız nelerdir? Ayrıca bazı bunun zaten eşlemeli olacak
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |