menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Aktualizace systému BIOS

Reply

Thread Nástroje
Old 3.září 2008, 10:34
Člen Skupina

Default Aktualizace systému BIOS

Mám Jetway M26GT3-SVP deska a nedávno jsem aktualizovat má procesor AMD Sempron s AMD Athlon 64. Musím aktualizovat BIOS mi, abych to poznat můj nový hardware, protože pouze čte "AMD procesor neznámé" na spouštěcí obrazovku a okna. Našel jsem aktuální BIOS soubory na webových stránkách Jetway "AWD893" a utility potřebné nástroje, jak je uvedeno na internetových stránkách "AWDFLASH". Ale nemohu najít žádné popis, jak používat tyto soubory? Musím udělat bootovací CD a spusťte jej na startu? Disketa je mimo otázka pro mě, protože nemám disketovou jednotku, pouze CD-ROM.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

A pokud ano, můžete mi dát nějaké užitečné pokyny, které by pomohly hodně.

Old 3.září 2008, 10:35
Administrátor Skupina

Jo, udělat bootovací CD a spuštění nástroje z příkazového řádku.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3.září 2008, 10:41
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Jo, udělat bootovací CD a spuštění nástroje z příkazového řádku.
Dobře zkusím to, díky za rychlou odpověď!
Old 3.září 2008, 11:32
Člen Skupina

Darn it! Používám CDburner XP Pro 3.0 abd když jsem vypálit soubory a vyberte možnosti spuštění jsem si vybral 1,44 diskety, protože všechny ostatní možnosti show "nemohla najít DOS" na příkazovém řádku. Přesto 1,44 možností emulace nikdy zdá se až k břímě začíná a nikdy nepřijde ke konečnému nebo mi dává všechny možnosti, aby si vybral z. ukazuje Caldera-Dos a ochranné známky a není nikam odtamtud?
Old 3.září 2008, 11:48
Administrátor Skupina

http://www.bootdisk.com/
Old 3.září 2008, 12:03
Člen Skupina

Mohl byste prosím být konkrétnější?
Old 3.září 2008, 12:14
Administrátor Skupina

Přejděte dolů, tam jsou možnosti, jak udělat bootovací CD.
Old 3.září 2008, 12:30
Člen Skupina

Kde získám flashcd.iso?

Nevermind Mám to
Old 3. září 2008, 13:21
Člen Skupina

No to je k ničemu jsem se snažila skoro všechno a já prostě nemůžu dostat, aby to fungovalo, myslím, že mé sestřičky se nebudeme staráš se použít pouze na PC pro surfování po webu a hry. Asi jsem nebude aktualizovat "celý" balíček s BIOS a tak, ale PC běží bez problémů a lze rozpoznat novou rychlost procesoru. Ale musím přiznat, že Jetway udělat absolutně nic snadnost aktualizaci systému BIOS pro základní desky, s tím, že jsem chtěl říct díky vám Davem se snaží pomáhat, ujištěni, nenechám už mě to nevadí, koho to zajímá, pokud BIOS / Wndows umí rozpoznat model procesoru, když to funguje bezchybně na prvním místě.
Old 3.září 2008, 13:26
Administrátor Skupina

Líbilo se vám BIOS pak? Co se stalo?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém s ovladači Aktualizace manukes Obecné Hardware Chat 3 2 listopadu 2009 01:55
Aktualizace USB 2.0 icu222much Obecné Hardware Chat 4 19. dubna 2009 14:39
Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení Bubba Procesory, základní desky & RAM 5 7. dubna 2009 15:33
Problém Aktualizace Windows XP SP2 Zkormoutil Operační systémy Windows 7 22. února 2009 11:12
Aktualizace proti viru proyal03 Virus, spyware a bezpečnost 16 15. května 2008 02:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.