![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Jetway M26GT3-SVP deska a nedávno jsem aktualizovat má procesor AMD Sempron s AMD Athlon 64. Musím aktualizovat BIOS mi, abych to poznat můj nový hardware, protože pouze čte "AMD procesor neznámé" na spouštěcí obrazovku a okna. Našel jsem aktuální BIOS soubory na webových stránkách Jetway "AWD893" a utility potřebné nástroje, jak je uvedeno na internetových stránkách "AWDFLASH". Ale nemohu najít žádné popis, jak používat tyto soubory? Musím udělat bootovací CD a spusťte jej na startu? Disketa je mimo otázka pro mě, protože nemám disketovou jednotku, pouze CD-ROM. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP A pokud ano, můžete mi dát nějaké užitečné pokyny, které by pomohly hodně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, udělat bootovací CD a spuštění nástroje z příkazového řádku.
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Darn it! Používám CDburner XP Pro 3.0 abd když jsem vypálit soubory a vyberte možnosti spuštění jsem si vybral 1,44 diskety, protože všechny ostatní možnosti show "nemohla najít DOS" na příkazovém řádku. Přesto 1,44 možností emulace nikdy zdá se až k břímě začíná a nikdy nepřijde ke konečnému nebo mi dává všechny možnosti, aby si vybral z. ukazuje Caldera-Dos a ochranné známky a není nikam odtamtud? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mohl byste prosím být konkrétnější? |
|
| |||
| |||
| Přejděte dolů, tam jsou možnosti, jak udělat bootovací CD. |
|
| |||
| |||
| Kde získám flashcd.iso? Nevermind Mám to |
|
| |||
| |||
| No to je k ničemu jsem se snažila skoro všechno a já prostě nemůžu dostat, aby to fungovalo, myslím, že mé sestřičky se nebudeme staráš se použít pouze na PC pro surfování po webu a hry. Asi jsem nebude aktualizovat "celý" balíček s BIOS a tak, ale PC běží bez problémů a lze rozpoznat novou rychlost procesoru. Ale musím přiznat, že Jetway udělat absolutně nic snadnost aktualizaci systému BIOS pro základní desky, s tím, že jsem chtěl říct díky vám Davem se snaží pomáhat, ujištěni, nenechám už mě to nevadí, koho to zajímá, pokud BIOS / Wndows umí rozpoznat model procesoru, když to funguje bezchybně na prvním místě. |
|
| |||
| |||
| Líbilo se vám BIOS pak? Co se stalo? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s ovladači Aktualizace | manukes | Obecné Hardware Chat | 3 | 2 listopadu 2009 01:55 |
| Aktualizace USB 2.0 | icu222much | Obecné Hardware Chat | 4 | 19. dubna 2009 14:39 |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| Problém Aktualizace Windows XP SP2 | Zkormoutil | Operační systémy Windows | 7 | 22. února 2009 11:12 |
| Aktualizace proti viru | proyal03 | Virus, spyware a bezpečnost | 16 | 15. května 2008 02:36 |
| Thread Nástroje | |
| |