μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Ενημέρωση του BIOS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 10:34
Μέλος Ομάδα

Έχω την Jetway M26GT3-SVP motherboard και έχω αναβαθμιστεί πρόσφατα CPU μου από την AMD Sempron σε έναν AMD Athlon 64. Πρέπει να ενημερώσετε το BIOS μου να το αφήσει να αναγνωρίσουν το νέο υλικό μου, διότι το έχουν διαβάσει μόνο "άγνωστο επεξεργαστή AMD" στην μπότα επάνω οθόνη και στα παράθυρα. Βρήκα την μέχρι σήμερα τα αρχεία του BIOS στην ιστοσελίδα Jetway "AWD893" και το απαραίτητο εργαλείο βοηθητικό πρόγραμμα, όπως ορίζεται στην ιστοσελίδα "AWDFLASH". Αλλά δεν μπορώ να βρω καμία περιγραφή για το πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα αρχεία; Έχω να κάνω μια bootable CD και να τρέξει κατά την εκκίνηση; Floppy είναι έξω από το ερώτημα για μένα διότι δεν έχω μονάδα δισκέτας μόνο μια μονάδα δίσκου CD.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

Και αν ναι μπορείτε να μου δώσει μερικές χρήσιμες οδηγίες που θα βοηθήσουν πολύ.

Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 10:35
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι, να το bootable CD και να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα από τη γραμμή εντολών.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 10:41
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ναι, να το bootable CD και να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα από τη γραμμή εντολών.
Εντάξει Θα προσπαθήσω ότι, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 11:32
Μέλος Ομάδα

Darn it! Χρησιμοποιώ CDburner XP Pro 3,0 Abd όταν καίγονται τα αρχεία και επιλέξτε τις επιλογές εκκίνησης που επέλεξα 1,44 δισκέτα, διότι όλες οι άλλες επιλογές δείχνουν "δεν μπορούσε να βρει DOS" στη γραμμή εντολών. Ωστόσο, ποτέ δεν το 1,44 επιλογές άμιλλα φορτίο φαίνεται να ξεκινά και ποτέ δεν έρχεται σε κάθε τέλος ή μου δίνει τις επιλογές για να επιλέξετε. δείχνει Caldera-DOS και το εμπορικό σήμα και δεν πάει πουθενά από εκεί;;
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 11:48
Διαχειριστής Ομάδα

http://www.bootdisk.com/
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 12:03
Μέλος Ομάδα

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να είστε πιο συγκεκριμένος;
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 12:14
Διαχειριστής Ομάδα

Μετακινηθείτε προς τα κάτω, υπάρχουν επιλογές για να κάνει bootable CDs.
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 12:30
Μέλος Ομάδα

Πού μπορώ να πάρω το flashcd.iso;

Nevermind πήρα
Old 3ης Σεπτεμβρίου 2008, 13:21
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν αυτό είναι άχρηστο έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και εγώ απλώς δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το έργο, υποθέτω λίγο αδερφές μου δεν πρόκειται να φροντίσουν ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μόνο για το web surfing και παιχνίδια. Υποθέτω ότι δεν θα την ενημέρωση των "ολόκληρο το" πακέτο με το BIOS και όλα, αλλά το PC δεν τρέχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να αναγνωρίσει τη νέα ταχύτητα CPU. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι Jetway έχουν κάνει απολύτως τίποτα δεν με ευκολία κάποια ενημερωμένη έκδοση BIOS για μητρικές κάρτες τους, με είπε ότι θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε σας Dave για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε να είστε σίγουροι Δεν θα αφήσω αυτό με ενοχλεί πια, ποιος νοιάζεται αν τα BIOS / Wndows μπορεί να αναγνωρίσει το μοντέλο της CPU όταν λειτουργεί άψογα στην πρώτη θέση.
Old 3 Σεπτεμβρίου, 2008, 13:26
Διαχειριστής Ομάδα

Μήπως το BIOS τότε; Τι πήγε στραβά;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.