![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω την Jetway M26GT3-SVP motherboard και έχω αναβαθμιστεί πρόσφατα CPU μου από την AMD Sempron σε έναν AMD Athlon 64. Πρέπει να ενημερώσετε το BIOS μου να το αφήσει να αναγνωρίσουν το νέο υλικό μου, διότι το έχουν διαβάσει μόνο "άγνωστο επεξεργαστή AMD" στην μπότα επάνω οθόνη και στα παράθυρα. Βρήκα την μέχρι σήμερα τα αρχεία του BIOS στην ιστοσελίδα Jetway "AWD893" και το απαραίτητο εργαλείο βοηθητικό πρόγραμμα, όπως ορίζεται στην ιστοσελίδα "AWDFLASH". Αλλά δεν μπορώ να βρω καμία περιγραφή για το πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα αρχεία; Έχω να κάνω μια bootable CD και να τρέξει κατά την εκκίνηση; Floppy είναι έξω από το ερώτημα για μένα διότι δεν έχω μονάδα δισκέτας μόνο μια μονάδα δίσκου CD. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP Και αν ναι μπορείτε να μου δώσει μερικές χρήσιμες οδηγίες που θα βοηθήσουν πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, να το bootable CD και να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα από τη γραμμή εντολών.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Darn it! Χρησιμοποιώ CDburner XP Pro 3,0 Abd όταν καίγονται τα αρχεία και επιλέξτε τις επιλογές εκκίνησης που επέλεξα 1,44 δισκέτα, διότι όλες οι άλλες επιλογές δείχνουν "δεν μπορούσε να βρει DOS" στη γραμμή εντολών. Ωστόσο, ποτέ δεν το 1,44 επιλογές άμιλλα φορτίο φαίνεται να ξεκινά και ποτέ δεν έρχεται σε κάθε τέλος ή μου δίνει τις επιλογές για να επιλέξετε. δείχνει Caldera-DOS και το εμπορικό σήμα και δεν πάει πουθενά από εκεί;; |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να είστε πιο συγκεκριμένος; |
|
| |||
| |||
| Μετακινηθείτε προς τα κάτω, υπάρχουν επιλογές για να κάνει bootable CDs. |
|
| |||
| |||
| Πού μπορώ να πάρω το flashcd.iso; Nevermind πήρα |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν αυτό είναι άχρηστο έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και εγώ απλώς δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το έργο, υποθέτω λίγο αδερφές μου δεν πρόκειται να φροντίσουν ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή μόνο για το web surfing και παιχνίδια. Υποθέτω ότι δεν θα την ενημέρωση των "ολόκληρο το" πακέτο με το BIOS και όλα, αλλά το PC δεν τρέχει κανένα πρόβλημα και μπορεί να αναγνωρίσει τη νέα ταχύτητα CPU. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι Jetway έχουν κάνει απολύτως τίποτα δεν με ευκολία κάποια ενημερωμένη έκδοση BIOS για μητρικές κάρτες τους, με είπε ότι θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε σας Dave για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε να είστε σίγουροι Δεν θα αφήσω αυτό με ενοχλεί πια, ποιος νοιάζεται αν τα BIOS / Wndows μπορεί να αναγνωρίσει το μοντέλο της CPU όταν λειτουργεί άψογα στην πρώτη θέση. |
|
| |||
| |||
| Μήπως το BIOS τότε; Τι πήγε στραβά; |