manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Ažuriranje BIOS

Reply

Thread Tools
Old 3. rujan 2008, 10:34
Member Group

Imam Jetway M26GT3-SVP matična ploča i ja nedavno nadogradili iz moje CPU AMD Sempron na AMD 64 Athlon. Trebam ažurirati moj BIOS pustiti ga prepoznati moj novi hardver jer se piše samo "AMD procesor nepoznatog" na čizma gore zaslon i prozori. Našao sam do datuma BIOS datoteke na web stranici Jetway "AWD893" i komunalnih alat potreban, kako je navedeno na web stranici "AWDFLASH". Ali ja ne mogu naći opis o tome kako koristiti ove datoteke? Moram napraviti bootable CD i pokrenite ga na početak? Disketa se ne dolazi u obzir za mene jer ja nemam disketni pogon samo CD voziti.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

I ako na taj način Možete li mi dati neke korisne upute koje će pomoći puno.

Old 3. rujan 2008, 10:35
Administrator Group

Yeah, make bootable CD i pokrenite uslužni program iz naredbenog retka.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. rujan 2008, 10:41
Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Yeah, make bootable CD i pokrenite uslužni program iz naredbenog retka.
Dobro ću pokušati da, hvala za brz odgovor!
Old 3. rujan 2008, 11:32
Member Group

Darn it! Koristim CDburner XP pro 3,0 abd kada sam snimiti datoteke i odaberite boot opcije sam odabrao 1,44 floppy jer sve ostale opcije show "nije mogao naći DOS-a" na naredba brz. Ipak 1,44 natjecanje opcije nikad ne izgleda kao da počne učitavanje i nikad ne dolazi do bilo kojeg kraja ili mi daje bilo opcije za izabrati iz. to pokazuje Caldera-Dos i zaštitni znak i ne ide nigdje od tamo?
Old 3. rujan 2008, 11:48
Administrator Group

http://www.bootdisk.com/
Old 3. rujan 2008, 12:03
Member Group

Možete li biti određeniji?
Old 3. rujan 2008, 12:14
Administrator Group

Pomaknite se prema dolje, postoje mogućnosti to izraditi bootable CD-a.
Old 3. rujan 2008, 12:30
Member Group

Gdje mogu dobiti flashcd.iso?

Nevermind sam ga dobio
Old 3. Sep 2008, 13:21
Member Group

Pa ovo je beskoristan Pokušao sam ljepušan velik dio sve, a ja jednostavno ne mogu dobiti ovaj to funkcionirati, mislim da moj mali sestre se ne ide na njega ionako oni samo koriste PC za tkanje jahanje na valovima i igara. Guess neću biti modernizacija "cijeli" paket s BIOS i sve, ali PC radi bez ikakvih problema i mogu prepoznati novi CPU brzina. No, moram priznati da su Jetway učinio apsolutno ništa da olakša nadopunu za BIOS za svoje matične ploče, uz koji je rekao želim reći hvala vam za Dave pokušava pomoći budite sigurni neću pustiti ovaj bother me anymore, who cares ako BIOS / Wndows može prepoznati CPU model kad se radi besprijekorno na prvom mjestu.
Old 3. rujan 2008, 13:26
Administrator Group

Jeste li bljesak BIOS onda? What went wrong?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.