![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Jetway M26GT3-SVP matična ploča i ja nedavno nadogradili iz moje CPU AMD Sempron na AMD 64 Athlon. Trebam ažurirati moj BIOS pustiti ga prepoznati moj novi hardver jer se piše samo "AMD procesor nepoznatog" na čizma gore zaslon i prozori. Našao sam do datuma BIOS datoteke na web stranici Jetway "AWD893" i komunalnih alat potreban, kako je navedeno na web stranici "AWDFLASH". Ali ja ne mogu naći opis o tome kako koristiti ove datoteke? Moram napraviti bootable CD i pokrenite ga na početak? Disketa se ne dolazi u obzir za mene jer ja nemam disketni pogon samo CD voziti. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP I ako na taj način Možete li mi dati neke korisne upute koje će pomoći puno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, make bootable CD i pokrenite uslužni program iz naredbenog retka.
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Darn it! Koristim CDburner XP pro 3,0 abd kada sam snimiti datoteke i odaberite boot opcije sam odabrao 1,44 floppy jer sve ostale opcije show "nije mogao naći DOS-a" na naredba brz. Ipak 1,44 natjecanje opcije nikad ne izgleda kao da počne učitavanje i nikad ne dolazi do bilo kojeg kraja ili mi daje bilo opcije za izabrati iz. to pokazuje Caldera-Dos i zaštitni znak i ne ide nigdje od tamo? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Možete li biti određeniji? |
|
| |||
| |||
| Pomaknite se prema dolje, postoje mogućnosti to izraditi bootable CD-a. |
|
| |||
| |||
| Gdje mogu dobiti flashcd.iso? Nevermind sam ga dobio |
|
| |||
| |||
| Pa ovo je beskoristan Pokušao sam ljepušan velik dio sve, a ja jednostavno ne mogu dobiti ovaj to funkcionirati, mislim da moj mali sestre se ne ide na njega ionako oni samo koriste PC za tkanje jahanje na valovima i igara. Guess neću biti modernizacija "cijeli" paket s BIOS i sve, ali PC radi bez ikakvih problema i mogu prepoznati novi CPU brzina. No, moram priznati da su Jetway učinio apsolutno ništa da olakša nadopunu za BIOS za svoje matične ploče, uz koji je rekao želim reći hvala vam za Dave pokušava pomoći budite sigurni neću pustiti ovaj bother me anymore, who cares ako BIOS / Wndows može prepoznati CPU model kad se radi besprijekorno na prvom mjestu. |
|
| |||
| |||
| Jeste li bljesak BIOS onda? What went wrong? |