kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

A BIOS frissítése

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 3, 2008, 10:34
Csoport tagja

Default A BIOS frissítése

Nekem van a Jetway M26GT3-SVP alaplap és én nemrégiben frissítette az én CPU-t egy AMD Sempron, hogy egy AMD Athlon 64. Kell frissíteni a BIOS-t, hogy hagyja felismeri az új hardvert, mert csak a következő szöveggel: "AMD processzor ismeretlen" a rendszerindító képernyő és a Windows. Találtam a korszerű BIOS fájlokat a Jetway website "AWD893" és a használati eszköz szükséges, mivel a honlapon megadott "AWDFLASH". De nem találok olyan leírást, hogyan kell használni ezeket a fájlokat? Muszáj, hogy egy bootolható CD-t és fuss ez induláskor? Floppy nincs a kérdés számomra, mert nekem nincs floppy meghajtó csak a CD-meghajtót.

http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP

És ha igen, tudsz adni nekem néhány hasznos útmutatót segítene sokat.

Old Szeptember 3, 2008, 10:35
Administrator Group

Ja, hogy egy bootolható CD-t, és futtassa a segédprogram a parancssorból.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Szeptember 3, 2008, 10:41
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ja, hogy egy bootolható CD-t, és futtassa a segédprogram a parancssorból.
Oké megpróbálom, hogy hála a gyors választ!
Old Szeptember 3, 2008, 11:32
Csoport tagja

Fene egye meg! I use CDburner XP Pro 3,0 abd mikor éget a fájlokat, és válasszuk ki a rendszerindítási beállításokat választottam 1,44 floppy, mert az összes többi lehetőséget mutatnak a "nem találtam DOS" a parancssorba. Mégis a 1,44 emulációs lehetőségek soha nem úgy tűnik, hogy kezd betölteni, és soha nem jön minden megszünteti, vagy ad nekem minden lehetőség közül választani. azt mutatja, Caldera-Dos és a védjegy-és nem megy sehova onnan??
Old Szeptember 3, 2008, 11:48
Administrator Group

http://www.bootdisk.com/
Old Szeptember 3, 2008, 12:03
Csoport tagja

Tudna ön legyen szíves kicsit pontosabban?
Old Szeptember 3, 2008, 12:14
Administrator Group

Lapozzunk lefelé, vannak lehetőségek, hogy bootolható CD-t.
Old Szeptember 3, 2008, 12:30
Csoport tagja

Hol lehet letölteni a flashcd.iso?

Nevermind, I got it
Old 3. Sep 2008, 13:21
Csoport tagja

Hát ez használhatatlan Próbáltam elég sok mindent, és én egyszerűen nem tud kap ez-hoz dolgozik, azt hiszem, az én kis testvérek nem fognak törődni úgyis ők egyetlen használ a PC-t böngészésre és játékokat. Hiszem, nem lesz frissítés az "egész" csomag a BIOS-t, meg minden, de a számítógép gond nélkül fut, és képes felismerni az új CPU sebesség. De el kell ismernem, hogy Jetway tettek semmit, hogy megkönnyítsék a BIOS frissítését, hogy alaplapok, és azt mondta, hogy szeretnék köszönetet mondani nektek Dave számára próbál segíteni megnyugodhat Nem engedem, hogy ez a zavar már, kit érdekel, ha a BIOS / Wndows képes felismerni a CPU-modellt, hogy hibátlanul működik az első helyen.
Old Szeptember 3, 2008, 13:26
Administrator Group

Did you flash a BIOS-t akkor? Mi lehet a baj?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Probléma a Driver frissítése manukes Általános fémáru Chat 3 November 2, 2009 01:55
Frissítése USB 2.0 icu222much Általános fémáru Chat 4 19. április 2009 14:39
Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett Bubba Processzorok, alaplapok és RAM 5 7. április 2009 15:33
Probléma frissítés a Windows XP SP2 Troubled A Windows operációs rendszerek 7 22. február 2009 11:12
Aktualizálás anti-vírus proyal03 Vírus, kémprogram és biztonság 16 15. május 2008 02:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.