![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי M26GT3 Jetway-SVP האם ואני באחרונה שדרוג המעבד שלי מתוך Sempron AMD על מעבד AMD Athlon 64. אני צריך עדכון BIOS שלי לתת לו לזהות חומרה חדשה שלי מאז זה רק קורא "לא ידוע מעבד AMD" על המגף את המסך ב-Windows. מצאתי את קבצי ה-BIOS התאריך באתר Jetway "AWD893" ואת כלי השירות הנדרשים כמפורט באתר האינטרנט של "AWDFLASH". אבל אני לא מוצא שום תיאור על איך להשתמש בקבצים אלה? האם אני צריך ליצור תקליטור אתחול ולהפעיל אותו על ההפעלה? תקליטון הוא לא בא בחשבון בשבילי מאז אין לי כונן תקליטונים רק כונן התקליטורים. http://www.jetway.com.tw/jw/motherboard_view.asp?productid=309&proname=M26GT3-SVP ואם כן אתה יכול לתת לי הוראות מועיל זה יעזור הרבה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, ליצור תקליטור אתחול ולהפעיל את השירות משורת הפקודה.
| |||
| |||
| בסדר אני אנסה את זה, תודה על התשובה המהירה! |
|
| |||
| |||
| לכל הרוחות! אני משתמש CDburner XP Pro 3.0 עבד כשאני לצרוב את הקבצים ולבחור את אפשרויות האתחול בחרתי 1.44 התקליטונים כי כל האפשרויות האחרות להראות "לא הצלחתי למצוא DOS" על הפקודה. אולם 1.44 נוספות הדמיית מעולם לא נראה לטעון זה מתחיל ולעולם לא מגיע אל סופו או נותן לי כל אפשרות לבחור מ. זה מראה קלדרה-DOS את הסימן המסחרי לא הולך לשום מקום משם?? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי? |
|
| |||
| |||
| גלול למטה, יש אפשרויות לעשות תקליטורי אתחול. |
|
| |||
| |||
| איפה אני מקבל את flashcd.iso? Nevermind יש לי את זה |
|
| |||
| |||
| טוב זה חסר תועלת ניסיתי הכל די הרבה ואני פשוט לא יכול לקבל את זה לעבוד, אני מניח האחיות הקטנות שלי לא יהיה אכפת ממילא הם רק להשתמש במחשב עבור גלישה באינטרנט ומשחקים. אני מניח שלא יהיה לעדכן את "כל" החבילה עם ה-BIOS וכל זה, אבל המחשב רץ בלי בעיות והוא יכול לזהות את מהירות מעבד חדש. אבל אני חייב להודות Jetway עשו שום דבר כדי להקל על עדכון ל-BIOS עבור לוחות האם שלהם, עם זאת אמר אני רוצה להודות לך על דייב מנסה לעזור סמוך ובטוח אני לא אתן הזה להטריד אותי יותר, למי אכפת אם ה-BIOS / Wndows יכול לזהות את דגם המעבד כאשר היא פועלת ללא רבב מלכתחילה. |
|
| |||
| |||
| האם הפלאש את ה-BIOS אז? מה השתבש? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם מנהל ההתקן מעדכן | manukes | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 2 נובמבר 2009 01:55 |
| עדכון ה-USB 2.0 | icu222much | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 19th אפריל 2009 14:39 |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| בעיית עדכון ל-Windows XP SP2 | מעוכר | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 22 פבר 2009 11:12 |
| עדכון אנטי וירוס | proyal03 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | ה -15 במאי 2008 02:36 |
| שרשרת כלים | |
| |